Inzerce moto-příslušenství
Cena:
5 900 Kč
Změněno: 23.07.2024 v 14:11 ID: 19119674
SIDI ST AIR sportovní boty na motorku použité velikost 41

Velmi dobrý stav, žádné oděrky ani praskliny

Boty řady ST se nacházejí mezi botami Vertigo a Vortice a jsou jakousi jejich zjednodušenou verzí. Jsou vyrobeny z materiálu Lorica. V konstrukci mají boty prvky z elastického materiálu, který umožňuje pohodlnější posouvání zipu kolem kotníku. Výhodou tohoto modelu bot jsou vnitřní části, které jsou vyjímatelné a pratelné. Jsou voděodolné a vydrží i vysoký a dlouhodobý tlak na nárty. Mechanismus Tecno Calf je zodpovědný za bezpečnost a přizpůsobení bot, stejně jako Tecno Shin.

Systém axiální kontroly chodidla, zabraňuje zraněním způsobeným nárazem nebo vybočením chodidla. Skládá se ze speciálně navržené konstrukce z uhlíkových vláken nebo hliníku vložené dovnitř boty. Vnitřní struktura má trojí funkci: - ochrana proti podvrtnutí kotníku - snižuje intenzitu nárazu rozložením síly nárazu do celé struktury; - zcela chrání chodidlo před vnějším poškozením.

O bezpečnost paty se stará vyměnitelný polyuretanový potah, který je navržen tak, aby tlumil nárazy a dopady.

Kontakt

Další podobné inzeráty:

Nenašli jste, co jste hledali? Prohlédněte si další inzeráty v rubrice moto-příslušenství nebo v sekci Auto-moto nebo inzeráty ze stejné lokality na stránce inzerce Karviná