- Typ inzerce: Volkswagen Caravelle bazar
- Rok výroby: 1997
- Najeto: 515000 km
- Palivo: Diesel
- Karoserie: Kombi, VAN, MPV
OKR: NOVÝ JIČÍN
Ahoj, prodávám Caravelle z důvodu nevyužití. Auto jsme měli kvůli transportu kočárů a psů přes celou republiku.
Motor: 2.5 TDI ACV 96kW (75 + čip někde v Říši - zapsáno v TP)
Rok výroby 1997, Dle tachometrů cca 515.000 km, STK do 7/2026
Šoupačky na straně spolujezdce, 2 sedačky s loketníma opěrkami s výhřavem vepředu, druhá řada stejná, 3. řada je 3-sedadlová.
Climatronic - v zimě topí, v létě chladí ne obráceně.
Topení pro zbytek posádky je v zemi, studený vzduch padá ze stropu na všechny sedačky
Sada gum dle TP na léto, stejně tak na zimu včetně disků, v TP je zapsáno i 18” ty dám k tomu s diskama, ty mám letní.
Nějakým způsobem zatmavená skla, hagusy (když jsem byl koupit příčníky tak se mi smáli, že jsou přej z felicie, ale že drží dobře)
Pro spuštění větráku je na palubce přepínač - ten spustí i oběhové čerpadlo - nevím proč to tak někdo přede mnou udělal, ale je to tak.
Má u kola řidiče výfuk - příhřev motoru
Interiér je v modré barvě, světla asi angel eyes, mlhovky, tažné. Originál světla dám tomu, mám je v krabici.
Mouchy: Absence motoru stěrače zadního okna, chybí řemínek na zavření dveří kufru, koroze, volant by chtěl přešít a má rozlámané plasty na troubení, není hever, kryty zadních repro moc nedrží, lehce kape olej, 2x se to údajně opravovalo, nějaká gufera. Píšu údajně protože jsem to platil a stejně to kápne, není nasazený kryt motoru, lak byl původně modrý, já to již koupil takto dvoubarevné
Auto stojí v MS kraji, kousek od města Odry. Aktuální foto můžu poslat např. whatsappem
Na další otázky rád odpovím. Pokud se auto rychle prodá, mám k tomu 2x železo na ISOFIX a příčníky
Původní inzerát když jsem to kupoval já v roce 2022
VW Caravelle T4 2.5 TDI, digiklima, výhřev sedaček, 7 míst, 2 sady ALU
Prodám VW Caravelle T4 2.5 TDI, digiklima, výhřev sedaček, 7 míst, 2 sady ALU.
Najeto poctivých: 481 000 km - lehce ověřitelné
Vyrobeno: 1997
Barva: modro-bílá
Barva interiétu: tmavě modrá látka
Počet airbagů: 2
Počet dveří: 4
Počet míst: 7
Palivo: nafta
Objem: 2461 ccm
Výkon: 96 kW (v základu 75kW) - v Německu udělán homologovaný chip na 96kW se zápisem do TP.
Převodovka: manuální
Pohon: přední kola
STK: 7/2024
Země původu: Německo (tam 1x majitel), v ČR jsem třetí majitel.
K vozu jsou všechny klíče.
Výbava: manuální převodovka, digitální dvouzonová klimatizace (jede krásně), vyhřívaná přední sedadla, loketní opěrky, tempomat, originál ALU Audi kola R18 na letních pneu + sada ALU R16 na zimních pneu, ABS, otáčkoměr, rádio s CD/USB, posilovač řízení, centrální zamykání, Imobilizér, 2x airbag, elektrická zrcátka, el.okna, mlhovky, xenony, tonovaná okna, zadní stěrač, držáky nápojů, tažné zařízení na 2 tuny zapsáno v TP.
Automobil je čistý, udržovaný a nekuřácký. Pravidelně servisováno, na servise se nešetřilo.
Servis za poslední dobu:
2022 - Nová ramena přední nápravy, nová autobaterie, nová STK
2021 - olej a všechny filtry, nový olej v pře,
Kontakt
- Středočeský kraj
Další podobné inzeráty:
-
Volkswagen Caravelle 2,5
Palivo: Diesel • Karoserie: Kombi, VAN, MPV…
155 000,- Kč Středočeský kraj -
Volkswagen Caravelle 2,5 T5 long TDI 4Motion
Rok výroby: 2009 • Palivo: Diesel • Najeto: 430000 km…
330 000,- Kč Středočeský kraj -
Volkswagen Caravelle 2,0 TDi DSG LONG BULLI Virtual LED
Rok výroby: 2019 • Palivo: Diesel…
1 149 000,- Kč Uherský Brod (688 01) -
Volkswagen Caravelle 2.0TDi 132kW 4x4 DSG LONG
Rok výroby: 2014 • Palivo: Diesel • Najeto: 183000 km • Karoserie: Kombi, VAN, MPV…
450 000,- Kč Lubenec (439 83), okres Louny -
Volkswagen Passat 2.0 TDI
Rok výroby: 2017 • Palivo: Diesel • Najeto: 179988 km • Karoserie: Kombi, VAN, MPV…
380 000,- Kč Ostrava (702 00) -
Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI
Rok výroby: 2020 • Palivo: Diesel • Najeto: 105360 km • Karoserie: Off Road, SUV…
560 000,- Kč Ostrava (702 00)
- Podívejte se na všechny nabídky automobilů značky Volkswagen - Volkswagen bazar.
- Prohlédněte si často hledaná auta v našem bazaru: Hyundai i30 kombi bazar, Citroen Picasso bazar, Škoda Superb kombi bazar, Škoda Fabia kombi bazar, Peugeot 308 sw bazar.
- Další podobné inzeráty najdete na stránce Volkswagen.
- Nenašli jste, co jste hledali? Prohlédněte si další inzeráty v rubrice osobní automobily nebo v sekci Auto-moto.