Cena:
1 500 Kč
Změněno: 10.06.2024 v 13:38 ID: 19062656

S kompletní sadou nástavců Varoma® můžete bez námahy připravovat jídla v páře v přístrojích Thermomix® TM5 a TM6.
Nový, vylepšený nástavec Varoma® je o 10 % větší a nabízí tak vyšší efektivitu vaření. Sada skládá z víka, kartuše a základny Varoma®. Vhodné pro modely TM5 a TM6 Thermomix®.

Kompletní nástavec Varoma® pro Thermomix od Vorwerk, kompatibilní s modely TM5 a TM6, je inovativním řešením, které výrazně rozšiřuje možnosti vašeho kuchyňského robota. Varoma® je příslušenství vytvořené pro vaření v páře, které vám umožní připravovat zdravější jídla při zachování maximálního množství živin v připravovaných pokrmech. S tímto nástavcem snadno uvaříte zeleninu, maso, ryby a dokonce i mořské plody, a přitom si zachováte jejich přirozenou chuť a aroma.

Varoma® skládá z několika částí, velkoobjemového nádobí Varoma®, které pojme vydatné porce jídla, a dvou úrovní vaření, což umožňuje přípravu několika přísad najednou, což zvyšuje efektivitu a šetří čas. Všechny díly jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů odolných vůči vysokým teplotám, což zaručuje bezpečnost a trvanlivost použití.

Kompatibilita s modely TM5 a TM6 zajišťuje, že majitelé těchto verzí Thermomixu mohou bez problémů využívat nástavec Varoma® a zároveň si užívat nové možnosti kulinářské kreativity. Vaření v páře s Varoma® je nejen zdravou alternativou k tradičním způsobům přípravy jídel, ale také cestou k objevování nových receptů a chutí.

Kompletní nástavec Varoma® je klíčovým doplňkem pro každého, kdo chce využít plný potenciál svého kuchyňského robota Thermomix a do své kuchyně přinést více zdravých a chutných pokrmů připravených metodou vaření v páře.
Předávka osobně Ostrava Poruba nebo poštou.
Původní cena 3000 Kč.

Kontakt

Další podobné inzeráty: