Cena:
1 500 Kč
Změněno: 30.09.2024 v 19:50 ID: 19208332

Prodám použitou autosedačku Cybex Solution X2-Fix violet spring.
Autosedačka skupiny 15-36 kg se systémem ISOFIX a pokročilou ochranou proti bočnímu nárazu pomocí bočních přídavných protektorů. Unikátní patentovaná opěrka hlavy s 11 výškovými polohami.
Se spoustou inovativních bezpečnostních prvků obdržela autosedačka CYBEX Solution X2-Fix vysoké hodnocení ve všech hlavních evropských spotřebitelských testech a nabízí vylepšenou bezpečnost a pohodlí. Patentovaná sklápěcí opěrka hlavy zabraňuje při usnutí dítěte přepadnutí jeho hlavy dopředu a optimalizovaná Lineární ochrana při bočním nárazu absorbuje energii nárazu ve velmi brzké fázi. ISOFIX Connect system vylepšuje bezpečnost a stabilitu sedačky. Je také kompatibilní s vozidly, která nemají ukotvení ISOFIX.
Technické informace:
Skupina ECE: 2 a 3 (od 15 do 36kg)
Délka: 450 mm
Šířka: 555 mm
Výška: 660-820 mm
Váha: 7,2 kg
Optimalizovaná lineární ochrana při bočním nárazu (L.S.P. system plus) absorbuje energii nárazu a chrání citlivou hlavu a oblast ramen.
Patentovaná 3-poziční polohovací opěrka hlavy CYBEX zaručuje optimální ochranu v případě bočního nárazu. Tato revoluční technologie mírně přesune těžiště hlavy dítěte dozadu a v případě usnutí předchází jejímu přepadnutí. V případě bočního nárazu zůstává hlava dítěte v bezpečné zóně autosedačky zajišťující maximální bezpečí. 3-poziční opěrka hlavy poskytuje také pohodlnější pozice pro spaní zajišťující klidnou cestu.
Opěrka hlavy 11- poziční výškově nastavitelná opěrka hlavy pro perfektní nastavení a maximum bezpečí.
Polohovací opěrku zad lze pro vylepšené bezpečí perfektně přizpůsobit sedadlu vozidla.

Typ inzerce: Autosedačky 15-36 Kg bazar

Kontakt

Další podobné inzeráty: