Cena:
2 500 Kč
Změněno: 18.09.2024 v 10:28 ID: 19126475

CorelDRAW Graphics Suite 2019 přináší robustní sadu nástrojů pro tvorbu vektorových ilustrací, úpravu fotografií, sazbu a další grafické úkoly. Je ideální pro profesionály v oblasti designu, kteří potřebují výkonné nástroje pro digitální grafiku a sazbu.

Hlavní funkce a vylepšení:
Vylepšené vektorové ilustrace:

Nový Symmetry Drawing Mode: Umožňuje vytvářet složité symetrické návrhy, což šetří čas a poskytuje více kreativních možností.
Block Shadow Tool: Tento nástroj umožňuje snadno přidat jednoduché a plynulé stíny do objektů, což dodává vašim návrhům větší hloubku a profesionalitu.
Lepší správa písma:

Corel Font Manager 2019: Pomáhá s organizací a používáním tisíců písem, aniž by zpomaloval výkon systému. Můžete snadno prohlížet a organizovat písma i bez jejich instalace.
Pokročilá úprava fotografií:

Corel PHOTO-PAINT 2019: Poskytuje rozsáhlé možnosti pro úpravu obrázků a fotografií s podporou pokročilých nástrojů, jako jsou masky, úpravy barev a nedestruktivní úpravy.
Non-destructive Effects: Umožňuje aplikovat efekty na obrázky bez změny originálu, což zajišťuje flexibilitu při tvorbě a experimentování.
Zlepšená kompatibilita souborů:

CorelDRAW Graphics Suite 2019 podporuje mnoho formátů, včetně PDF, AI, EPS, JPG, PNG, SVG a dalších, což usnadňuje práci s různými typy souborů.
Lepší výkon a podpora 4K:

Optimalizováno pro 4K displeje a dotyková zařízení: Užijte si ostřejší zobrazení a vyšší produktivitu při práci na moderních zařízeních s vysokým rozlišením.
Vylepšený výkon: Rychlejší načítání souborů a hladší přepínání mezi různými úkoly zajišťuje, že můžete pracovat efektivněji.
LiveSketch Tool:

Tento revoluční nástroj umožňuje kreslit vektorové obrázky přímo z ruky pomocí tabletu nebo stylusu, přičemž software automaticky přizpůsobuje křivky a linie.
CorelDRAW.app:

Přístup k návrhům odkudkoli pomocí webové aplikace CorelDRAW.app, což usnadňuje sdílení a spolupráci v týmu. Můžete začít projekt v prohlížeči a pokračovat na desktopu.
Obsah balíčku CorelDRAW Graphics Suite 2019:
CorelDRAW 2019: Nástroj pro vektorovou grafiku a sazbu.
Corel PHOTO-PAINT 2019: Nástroj pro úpravu fotografií a rastrové grafiky.
Corel Font Manager 2019: Pro správu písem.
PowerTRACE 2019: Nástroj pro převod rastrových obrázků na vektorové grafiky.
Corel CONNECT: Pomocný nástroj pro vyhledávání a správu digitálních zdrojů.
AfterShot 3 HDR: Software pro úpravu a optimalizaci RAW fotografií.
Kompatibilita:
Operační systémy: Windows 7, 8.1, a 10 (64bitové systémy).
Minimální systémové požadavky:
Procesor Intel Core i3/5/7 nebo AMD Athlon 64.
4 GB RAM (doporučeno 8 GB).
4 GB volného místa na disku.
Podpora pro monitory s vysokým rozlišením (4K).
CorelDRAW Graphics Suite 2019 nabízí profesionální nástroje pro vektorovou grafiku, úpravu fotografií, správu písem a další kreativní úkoly, což z něj činí výkonný software pro profesionály v oblasti designu.

Typ inzerce: ostatní bazar

Kontakt

Další podobné inzeráty: