Cena:
6 500 Kč
Změněno: 18.09.2024 v 10:24 ID: 19191841

CorelDRAW Graphics Suite 2022 přináší mnoho vylepšení a nových funkcí, které usnadňují práci grafikům, designérům i profesionálům v oblasti vizuální komunikace. Zde jsou některé klíčové funkce a vlastnosti této verze:

Hlavní nové funkce a vylepšení:
Vylepšené vektorové ilustrace:

Přesnější kreslení: Vylepšené nástroje pro vektorovou grafiku umožňují ještě plynulejší a přesnější tvorbu ilustrací. Nástroje jako Pen Tool a Bézierovy křivky byly optimalizovány pro lepší kontrolu.
Intuitivní nástroje pro úpravu fotografií:

HDR úpravy: Funkce AfterShot HDR umožňuje snadné úpravy RAW fotografií s vylepšením detailů a barev.
Vylepšené nástroje pro práci s vrstvami: Pracujte s pokročilými vrstvami pro komplexní editace, vytvářejte složité fotomontáže a aplikujte nedestruktivní efekty.
Nedestruktivní úpravy:

Efekty a filtry mohou být aplikovány bez trvalých změn původního obrazu, což vám dává více flexibility při experimentování s návrhem.
Nové režimy sloučení vrstev umožňují různé způsoby kombinace a prolínání vrstev, což přináší více kreativních možností.
Lepší spolupráce a cloudové funkce:

CorelDRAW.app: Verze 2022 nabízí optimalizovanou aplikaci pro spolupráci v cloudu, umožňující pracovat na projektech odkudkoli a sdílet je s klienty v reálném čase.
Komentáře a revize: Týmová spolupráce je vylepšena o možnost přidávat komentáře přímo do návrhu, takže zpětná vazba je jasná a přehledná.
Zlepšení uživatelského rozhraní:

Přizpůsobitelné pracovní prostředí: Můžete si snadno přizpůsobit rozhraní podle svých potřeb, což zrychluje pracovní postupy.
Vylepšená podpora vícedisplejového prostředí: Podpora pro vícemonitorové systémy a HiDPI displeje byla optimalizována pro lepší zobrazení detailů.
Pokročilé typografické nástroje:

Variabilní písma: Nově přidaná podpora pro variabilní fonty, které umožňují přizpůsobit šířku, tloušťku a další vlastnosti písma přímo v návrhu.
Rozšířené nástroje pro textové efekty: Vytvářejte pokročilé typografické efekty, včetně oblouků, stínů a prolínání písmen.
Zlepšená kompatibilita souborů:

Podpora více formátů: CorelDRAW Graphics Suite 2022 podporuje širokou škálu formátů, včetně AI, PSD, PDF, JPG, PNG, SVG, EPS, TIFF, a dalších, což zajišťuje snadnou spolupráci s jinými softwary a platformami.
Učení a inspirace:

Integrované výukové materiály: Rychle se zorientujte v nových funkcích díky integrovaným tutoriálům, průvodcům a návodům přímo v programu.
Inspirativní návrhy a šablony: Verze 2022 přichází s novými profesionálně navrženými šablonami a příklady, které vás mohou inspirovat k vytvoření vlastních návrhů.
Obsah balíčku CorelDRAW Graphics Suite 2022:
CorelDRAW: Profesionální nástroj pro vektorovou ilustraci a sazbu.
Corel PHOTO-PAINT: Program pro pokročilou úpravu fotografií.
Corel Font Manager: Pro správu písem a písmových knihoven.
PowerTRACE: Nástroj pro převod rastrových obrázků na vektorové grafiky.
AfterShot HDR: Aplikace pro úpravy a vylepšení RAW fotografií.
CorelDRAW.app: Webová aplikace pro tvorbu grafiky odkudkoliv.
CorelDRAW Graphics Suite 2022 je skvělou volbou pro profesionály v grafickém designu, kteří hledají nástroje na nejvyšší úrovni pro tvorbu ilustrací, úpravu fotografií, typografii a sazbu.

Typ inzerce: ostatní bazar

Kontakt

Další podobné inzeráty: