Cena:
26 374 Kč
Změněno: 04.10.2024 v 14:15 ID: 19211655

SketchUp Studio 2023 je pokročilá verze populárního 3D modelovacího softwaru SketchUp, zaměřená na profesionály, kteří potřebují komplexní nástroje pro návrhy, analýzy a vizualizace. Studio verze obsahuje vše, co nabízí SketchUp Pro, a navíc nabízí další funkce pro pokročilé technické analýzy, simulace a spolupráci. Zde jsou hlavní rysy SketchUp Studio 2023:

Hlavní vlastnosti SketchUp Studio 2023:
Obsahuje SketchUp Pro: Všechny výhody SketchUp Pro jsou součástí, včetně 3D modelování, LayOutu a široké podpory importu/exportu souborů.

Sefaira pro energetické a denní světlo analýzy: Pokročilý nástroj pro architekty a inženýry, který umožňuje provádět analýzy energetické účinnosti budov a osvětlení interiérů denním světlem. Pomáhá optimalizovat návrhy pro udržitelnou výstavbu.

V-Ray pro SketchUp: Fotorealistické renderování přímo ve SketchUpu. V-Ray poskytuje nástroje pro vytváření vysoce kvalitních vizualizací s realistickými materiály, světly a efekty. Perfektní pro vytváření vizuálně poutavých prezentací a renderů.

Trimble Connect: Cloudová platforma pro ukládání, správu a sdílení projektů. Usnadňuje spolupráci mezi týmy a zajišťuje, že každý člen týmu má vždy přístup k nejnovější verzi projektu.

Pokročilé nástroje pro BIM: SketchUp Studio 2023 umožňuje lepší integraci s Building Information Modeling (BIM) pracovními postupy, což je klíčové pro architektonické projekty na velkém měřítku a inženýrské návrhy.

Podpora importu souborů z Revit: Usnadňuje import souborů z Autodesk Revit, což umožňuje lepší kompatibilitu mezi softwarovými nástroji a zlepšuje pracovní postupy.

Modelování pomocí skenů (Point Cloud): Uživatelé mohou importovat a pracovat s 3D daty z laserových skenů a vytvářet přesné modely stávajících struktur.

Podpora virtuální reality (VR): Umožňuje prohlížet modely ve virtuální realitě pomocí podporovaných VR zařízení. Tato funkce je ideální pro prezentace a kontrolu návrhů ve virtuálním prostředí.

Pokročilé rozšiřitelné funkce: Přístup k Extension Warehouse, kde lze přidávat pluginy, které rozšiřují funkce SketchUpu o různé specializované nástroje pro vizualizaci, analýzu a modelování.

K čemu se používá:
Architektura a stavebnictví: Energetické analýzy budov, návrh udržitelných a energeticky úsporných struktur.
Inženýrství: Analýza a optimalizace budov a technických návrhů, včetně pokročilých simulačních možností.
Vizualizace projektů: Fotorealistické vizualizace a prezentace návrhů, které zlepšují komunikaci s klienty a týmy.
Strojírenství a výrobní průmysl: Precizní modelování výrobků, staveb a inženýrských projektů.
Výhody SketchUp Studio 2023:
Komplexní pracovní postupy: Ideální pro týmy a profesionály, kteří potřebují širokou škálu nástrojů od návrhu po analýzu a prezentaci.
Pokročilé analýzy: Nástroje pro energetickou analýzu a udržitelné návrhy pomáhají dosáhnout špičkových výsledků a dodržovat environmentální normy.
Fotorealistické renderování: Díky V-Ray je možné vytvářet ohromující a realistické vizualizace.
SketchUp Studio 2023 je ideálním řešením pro architekty, inženýry a designéry, kteří hledají pokročilé nástroje pro tvorbu modelů, analýzu a prezentaci projektů na profesionální úrovni.

Typ inzerce: ostatní bazar

Kontakt

Další podobné inzeráty: