Změněno: 22.06.2024 v 05:00 ID: 19080720

Zemědělská akciová společnost Býšť je velikostí střední firma v zemědělském sektoru. Zaměřujeme se na produkci travních senáží, kukuřičné siláže, ozimé a jarní pšenice, řepky a výrobu semen. Aktuálně hospodaříme na cca 830 ha orné půdy a 260 ha trvalých travních porostů.
Přijmeme nového kolegu/kolegyni na pozici AGRONOM/KA - provozní technik/technička.
Náplň práce: spolupráce na zajištění řízení rostlinné výroby s vedením společnosti, stanovení technologických postupů při pěstování plodin, sestavování osevních plánů, plánování polních prací (příprava půdy, setí, postřiky, hnojení, sklizeň...), výběr osiv, hnojiv a přípravků na ochranu rostlin, organizace a řízení práce, vedení provozních evidencí.
Požadujeme: VŠ nebo SŠ zemědělského zaměření, znalost programu Agronom (AGInfo), práce s LPIS - výhodou nikoliv podmínkou, osvědčení pro nakládání s přípravky na ochranu rostlin II., organizační schopnosti - komunikativnost.
Zaměstnanecké výhody: příspěvek na stravování, roční bonusy, mobilní telefon, notebook, osobní automobil, možnost profesního rozvoje, zajímavá práce s moderní technikou, zaměstnání u české stabilní společnosti
První kontakt e-mailem nebo telefonicky.
pracovní poměr od: 01.07.2024, mzda: 45000

Obor činnosti: Zemědělství a lesnictví nabídka práce Typ: Úřad práce Vzdělání: Střední

Další podobné inzeráty: