Inzerce volných pracovních míst
Změněno: 08.09.2024 v 05:00 ID: 19181093

Pracovní poměr na dobu určitou (zástup za dočasně nepřítomného zaměstnance z důvodu mateřské a rodičovské dovolené). Zkušební doba: 3 měsíce
Předpokládaný termín nástupu: dle možností, nejpozději od 1.12.2024.
Požadované vzdělání: vysokoškolské nebo středoškolské vzdělání.
Platová třída odpovídající druhu práce: 10. třída dle nařízení vlády č. 341/2017 Sb.,
v platném znění. Po uplynutí sjednané zkušební doby přiznání osobního příplatku dle § 131 zákona č. 262/2006 Sb., zákoníku práce.

Druh a náplň práce: kompletní administrace výběrových řízení na dodávky, služby a stavební práce; správa profilu zadavatele a národního elektronického nástroje pro zadávání veřejných zakázek; monitoring dotačních příležitostí v návaznosti na akční plány, strategický plán města Česká Skalice a schválený rozpočet; správa projektů podpořených dotací dle požadavků dotačních titulů; poskytování součinnosti kontrolním orgánům při kontrolách poskytovatelů dotací; zajištění řádného výkonu spisové služby v rámci vedených agend.

Předpoklady pro výkon činnosti odborného referenta - euromanažera: občan ČR (nebo cizí státní občan s trvalým pobytem v ČR - nutnost ovládat jednací jazyk); fyzická osoba, která dosáhla minimálně 18 let věku; způsobilost k právním úkonům; bezúhonnost; orientace v zákoně o obcích č. 128/2000 Sb., zákoně o veřejných zakázkách č. 134/2016 Sb. a stavebním zákoně č. 283/2021 Sb.; řidičský průkaz skupiny B (aktivní řidič); uživatelská znalost práce na PC (Word, Excel, Outlook, internet); pečlivost, dobré komunikační a organizační schopnosti; praxe v zadávání a administraci veřejných zakázek a orientace v dotačních programech výhodou.

Nabízíme: zázemí otevřeného, klientsky orientovaného úřadu; pružné rozvržení pracovní doby; zaškolení s podporou v dalším profesním růstu; 5 týdnů dovolené; 4 dny placeného pracovního volna (Sick days); příspěvek na stravování; příspěvek na životní nebo penzijní připojištění; šekové poukázky na kulturu, sport atd.; příspěvek na dovolenou a ošatné.

Obsahové náležitosti přihlášky: písemná přihláška splňující výše uvedené požadavky a obsahující; jméno a příjmení; datum a místo narození; státní příslušnost; místo trvalého pobytu; e-mail a telefonní číslo; číslo občanského průkazu; datum vyhotovení s osobním podpisem; profesní strukturovaný životopis s přehledem o dosavadních zaměstnáních a odborných znalostech a dovednostech; výpis z evidence rejstříku trestů ne starší 3 měsíců (u cizích státních příslušníků též obdobný doklad osvědčující bezúhonnost vydaný domovským státem - pokud takový doklad domovský stát nevydává, doloží se bezúhonnost čestným prohlášením); úředně ověřenou kopii dokumentu o nejvyšším dosaženém vzdělání, případně prosté kopie osvědčení o absolvovaných zkouškách/kurzech vztahujících se k poptávané pracovní činnosti; obálka s přihláškou musí být označena "VŘ - ODBORNÝ REFERENT - EUROMANAŽER - neotvírat".

Přihlášku s výše uvedenými obsahovými náležitostmi a doklady doručte nejpozději v pátek 20. 9. 2024 do 10:00 hod. na adresu: město Česká Skalice, třída T. G. Masaryka 80, 552 03 Česká Skalice nebo osobně na podatelnu Městského úřadu v České Skalici, vchod B, kancelář č. 5.

Posouzení zaslaných písemných přihlášek a materiálů výběrovou komisí jmenovanou k tomuto účelu proběhne v pátek 20. 9. 2024. Vybraní uchazeči budou téhož dne telefonicky pozváni k osobnímu pohovoru, který se uskuteční v pondělí 23. 9. 2024. Po skončení výběrového řízení budou zaslané materiály na vyžádání vráceny uchazeči nebo skartovány. Každý uchazeč nese náklady, které mu účastí ve výběrovém řízení vznikly.

V případě bližších dotazů k poptávané pozici můžete kontaktovat vedoucí odboru investic a správy majetku Ing. Janu Horákovou na e-mailu majetek@ceskaskalice.cz nebo telefonicky na čísle 721 561 577. pracovní poměr od: 01.12.2024, mzda: 30000 - 45000

Obor činnosti: Administrativa nabídka práce Typ: Úřad práce Vzdělání: Střední odborné

Další podobné inzeráty: