Inzerce volných pracovních míst
Změněno: 10.10.2024 v 05:00 ID: 19219989

NÁPLŇ PRÁCE: Jak to bude probíhat? Informační schůzka: nezávazná schůzka, kde se dozvíte o Policii ČR, možnostech rozvoje kariéry a budou vám zodpovězeny dotazy. Přijímací řízení: zhruba 3 měsíce dlouhý proces, během kterého absolvujete psychologické vyšetření zaměřené na předpoklady pro výkon služby u policie, prověrku tělesné zdatnosti a zdravotní prohlídku.
Co čeká úspěšné uchazeče? Po zdárném ukončení přijímacího řízení se uchazeč stává policistou a čeká jej roční základní odborná příprava, kterou může podle druhu služby absolvovat v Praze, Brně, Holešově nebo Jihlavě. Po celou dobu pobírá policista služební příjem.
POŽADAVKY: Co musíte splňovat? být občanem České republiky, být starší 18-ti let, být bezúhonný, mít minimálně středoškolské vzdělání s maturitou, být zdravotně, osobnostně a fyzicky způsobilý k výkonu služby
NABÍZÍME: Jaký je služební příjem? Po dobu studia základní odborné přípravy náleží policistovi služební příjem 30.070 Kč. Poté je mu služební příjem zvýšen dle místa služebního zařazení až na 34.600 Kč a v průběhu služebního poměru je mu plat pravidelně navyšován. Náborový příspěvek v nezdaněné výši 75.000 Kč (vyplácí se po zkušební době 6 měsíců).
Věrnost se vyplácí: po 6-ti letech služby vzniká policistovi nárok na odchodné ve výši jednonásobku služebního příjmu, tato částka se mu s odslouženými roky navyšuje. Po 15-ti letech vzniká nárok na výsluhový příspěvek, i tento se mu s každým odslouženým rokem navyšuje až do 50% průměrného služebního příjmu.
Zaměstnanecké výhody: 6 týdnů dovolené, síť resortních zdravotních zařízení, příspěvek na penzijní připojištění, na stravování, na dovolenou či na kulturní akce, bezplatná psychologická pomoc
KONTAKT: osobně, telefonicky 8-15h, e-mailem.










pracovní poměr od: 09.10.2024, mzda: 30070 - 34600

Obor činnosti: Ostatní nabídka práce Typ: Úřad práce Vzdělání: Střední odborné

Další podobné inzeráty: