Inzerce volných pracovních míst
Změněno: 03.09.2024 v 05:00 ID: 19173724

Kvalifikační předpoklady:
min. středoškolské vzdělání s maturitou; čeština psaná i mluvená podmínkou; dostatečné znalosti pro pokročilejší správu informačních technologií a uživatelskou podporu (standardní správa serverů, pracovních stanic a sítí vč. SW); základní orientace v oblasti informačních systémů využívaných ve veřejné správě; komunikační a organizační schopnosti, aktivní přístup k řešení problémů, pracovní flexibilita, schopnost samostatné tvůrčí práce a dalšího vzdělávání v oboru.

Popis vykonávané práce:
Odborné práce související s chodem informačního systému Magistrátu města Jablonec nad Nisou, systémová správu stávajících sítí včetně aktivních prvků a dalších součástí s tím souvisejících, zajištění kyberbezpečnosti, zajištění provozu serverů a pracovních stanic sítě úřadu a s tím související provozní pozáruční opravy, správa aplikací, zajištění podpory tiskových služeb, zajištění technického provozu a servisu telefonních ústředny.

Nabízíme:
Perspektivní zaměstnání; odpovídající platové podmínky a zaměstnanecké výhody dané kolektivní smlouvou (příspěvek zaměstnavatele na penzijní připojištění, příspěvek na stravování, šest dní sociálně zdravotního volna), pružnou pracovní dobu, 200 hodin dovolené; možnost získání obecního bytu.

Úplné znění inzerátu vč. dalších pokynů na www.mestojablonec.cz, Magistrát, Volná místa. do: 30.09.2025, mzda: 25280 - 37170

Obor činnosti: IT nabídka práce Typ: Úřad práce Vzdělání: Střední odborné

Další podobné inzeráty: