Inzerce volných pracovních míst
Změněno: 17.09.2024 v 05:00 ID: 19191094

Vzdělání
vzdělání podle § 110, odst. 4 zákona č.108/2006 Sb., o sociálních službách, kterým je

a) vyšší odborné vzdělání získané absolvováním vzdělávacího programu akreditovaného podle zvláštního právního předpisu v oborech vzdělání zaměřených na sociální práci a sociální pedagogiku, sociální pedagogiku, sociální a humanitární práci, sociální práci, sociálně právní činnost, charitní a sociální činnost,

b) vysokoškolské vzdělání získané studiem v bakalářském, magisterském nebo doktorském studijním programu zaměřeném na sociální práci, sociální politiku, sociální pedagogiku, sociální péči, sociální patologii, právo nebo speciální pedagogiku, akreditovaném podle zvláštního právního předpisu.

Další požadavky:
orientace v legislativě týkající se sociální práce
psychická odolnost, výborné komunikační schopnosti
aktivní přístup, předpoklady k týmové spolupráci, časová flexibilita
znalost práce na PC
řidičský průkaz skupiny B (aktivní řidič/řidička se zkušenostmi)
praxe v sociální oblasti výhodou
zkouška zvláštní odborné způsobilosti výhodou

Zadání výběrového řízení PRACOVNÍK / PRACOVNICE ODBORU SOCIÁLNÍCH VĚCÍ dle zákona č. 312/2002 Sb., o úřednících územních samosprávných celků, přihláška k výběrovému řízení a další nutné přílohy k dispozici na odkazu: Volná pracovní místa - Oficiální stránky města Jilemnice (mestojilemnice.cz)

Flexibilní pracovní doba, osobní ohodnocení, roční odměny, příspěvek na stravování, 25 dní dovolené/rok, možnost čerpat 5 dní dispozičního volna/rok.

Uchazeči musejí bezpodmínečně podat písemnou přihlášku do výběrového řízení se všemi náležitostmi - viz výše uvedený odkaz)

kontakt: e-mailem, telefonicky


pracovní poměr od: 12.09.2024, mzda: 25280 - 37170

Obor činnosti: Administrativa nabídka práce Typ: Úřad práce Vzdělání: Vyšší odborné

Další podobné inzeráty: