Inzerce volných pracovních míst
Změněno: 12.09.2024 v 05:00 ID: 19186180

Programátor/ka pro inovativní AI platformu / Programmer for an innovative AI platform

Everbot není obyčejný startup. Jsme tým inovátorů, vizionářů a odborníků, kteří se rozhodli přepsat pravidla hry v oblasti umělé inteligence a automatizace. Naší vizí je vytvořit nejrobustnější AI aplikaci na trhu - nástroj, který zásadně mění způsob, jakým firmy a profesionálové pracují, komunikují a rostou. A proto hledáme ty nejlepší z vás.

Proč právě Everbot?
- Budujeme něco, co na trhu nemá obdoby:
- Nejde jen o další AI aplikaci - Everbot je nejlepší ve své třídě. Naše funkce nejsou jen pokročilé; jsou vytvořené tak, aby poskytovaly reálnou hodnotu, řešily skutečné problémy a přinášely nevídanou efektivitu.
- Díky robustnímu AI jádru dokážeme automatizovat úkoly, poskytovat komplexní analýzy, a zlepšovat každodenní operace firem napříč obory. Naše aplikace je nejrobustnější na trhu a to nás odlišuje od ostatních.
- Obrovský tržní potenciál - Obchodní příležitost, která se neodmítá:
- Everbot přináší revoluci na trhu AI. Potenciál tohoto produktu je gigantický a nabízí příležitost být součástí něčeho, co může změnit celá odvětví.
- Pokud máte ambice a jste připraveni chopit se příležitosti, můžete extrémně zbohatnout. Nejenže budeme inovovat a měnit svět, ale máme před sebou obchodní potenciál na úrovni největších úspěchů v oblasti technologií - styl "vlk z Wall Street".
- Všichni si jsou rovni - Elitní tým se společným cílem:
- Hledáme ty nejlepší - chytré hlavy, které chtějí dělat něco mimořádného. Pokud jste programátor, obchodník nebo jakýkoli jiný specialista, který hledá skutečnou výzvu, máte příležitost pracovat po boku nejlepších.
- Každý člen našeho týmu má stejnou váhu. Každý nápad se počítá, každý přináší hodnotu a každý má příležitost ovlivnit budoucí směr Everbotu.
- Inovace, která posouvá hranice:
- Everbot není jen o tom, co umíme dnes, ale o tom, jak daleko můžeme zajít. Náš cíl je přinášet neustálé inovace, které posouvají hranice umělé inteligence a automatizace.
- Máme před sebou ambiciózní plány a potřebujeme elitní programátory a obchodníky, kteří pomohou tyto plány přetavit v realitu.

Co nabízíme?
- Špičkové pracovní prostředí: Svoboda tvořit, experimentovat a přinášet nové nápady. Každý má možnost být součástí něčeho velkého a přímo ovlivnit budoucí směr vývoje.
- Rovnost a uznání: Všichni si jsou rovni, ať už jste zakladatel nebo nováček. Váš přínos bude ceněn a váš hlas slyšet.
- Velký potenciál zisku: Nejenže budete součástí týmu, který buduje něco výjimečného, ale také máte šanci se stát součástí příběhu, který vám může přinést finanční úspěch na úrovni největších technologických skoků.

Zaměstnanecké výhody: 5 týdnů dovolené, příspěvek na stravování

Staňte se součástí revoluce s Everbotem
Pokud máte ambice, touhu dělat věci jinak a chcete být u zrodu něčeho, co má skutečný potenciál měnit pravidla hry, připojte se k nám. Nehledáme lidi, kteří chtějí jen "pracovat". Hledáme ty, kteří chtějí vytvořit něco jedinečného. Jestli jste ten typ člověka, který by se nepřipojil k běžnému startupu, protože očekáváte něco více - něco velkolepého - pak je Everbot to pravé místo pro vás. do: 01.10.2025, mzda: 40000 - 50000

Obor činnosti: IT nabídka práce Typ: Úřad práce Vzdělání: Střední odborné

Další podobné inzeráty: