Inzerce volných pracovních míst
Změněno: 12.09.2024 v 05:00 ID: 19186174

Životopisy na email: info@snabytek.cz , předmět "PROJEKTANT", případně volejte 773 452 282.

Naše společnost, významný výrobce interiérů a dodavatel komplexních rekonstrukcí v Ostravě vypisuje nové pozice a hledá nové kolegy na pozice projektant, konstruktér.
Co kdyby jste měli možnost být součástí týmu lidí, kteří vyrábějí nejkrásnější interiéry v ČR. Být kreativní, vymýšlet řešení na míru? Zabýváme se špičkovými návrhy a výrobou interiérů rodinných domů, bytů, komerčních interiérů. Budete projektovat nábytek, konstrukce, interiéry. Plánovat rekonstrukce, programovat CNC stroje či sestavovat rozpočty..
Nemusíte se obávat stereotypní práce, která by Vás brzy nebavila. Naši práci si můžete prohlédnout na našem webu mezi stovkami referencí www.snabytekinteriery.cz . Vaši práci ohodnotíme solidním platem s množstvím různých benefitů a motivačních složek platu, dále přidáme každoroční pravidelné navyšování mzdy. Hledáme kolegy, kteří nám pomohou dále růst a tvořit tak společnou identitu značky SNABYTEK®.

Požadujeme praxi v oboru, zkušenosti, samostatnost, flexibilitu, slušné vystupování, ochotu pracovat. Zbytek Vás zaučíme.
Znáte programy jako AutoCAD, ArchiCAD, IMOS, PRO100, ŠPINAR nebo jim podobné? Je to vaše výhoda.

Zaměstnanecké výhody: firemní zvýhodněný neomezený tarif s daty, notebook

Kontaktujte mě, rád se s Vámi setkám a proberu možnosti nástupu do naší firmy osobně. pracovní poměr od: 01.10.2024, mzda: 35000 - 45000

Obor činnosti: Řemesla, průmysl, výroba nabídka práce Typ: Úřad práce Vzdělání: Vyučen

Další podobné inzeráty: