Změněno: 30.08.2024 v 05:00 ID: 19168396

Pracovní poměr na dobu určitou (6 měsíců) s možností prodloužení. Nástup možný ihned.

Společnost Wikov MGI a.s. je česká firma s více než 140letou tradicí vyrábějící ozubená kola a mechanické převodovky do celého světa.
Potřebuje někoho, kdo: řídí projekty (zakázky výroby převodovek) ve všech jejich fázích; zpracovává časové plány a rozpočty projektů včetně aktualizací; koordinuje činnosti v předvýrobních a výrobních etapách projektu; pravidelně reportuje o stavu běžících projektů; kontroluje plnění úkolů, souvisejících s projekty, napříč organizací; analyzuje úspěšnost projektů po jejich dokončení.

Budete jejich člověk: máte-li ekonomické/technické vzdělání SŠ/VŠ, orientujete-li se ve strojírenství (čtení výkresové dokumentace), komunikujete-li v anglickém jazyce, jste-li odolní vůči stresu a máte-li tah na branku, máte-li zkušenosti s řízením projektů (výhodou znalost metodik APQP a G8D).

Těšit se můžete na: flexibilní začátek a konec pracovní doby, malý kolektiv profesionálů (4 kolegové), moderní prostředí, kontakt se strojírenskou špičkou a novými trendy, pohodlné parkování v areálu s bezpečným přístřeškem na kola a motocykly, až 30 dnů volna každý rok, lékaře na telefonu, plnohodnotné zaškolení; dalších více než 10 zajímavých benefitů, které vám představí při osobním pohovoru.

Kontakt zasláním životopisu na e-mail: rbrumlichova@wikov.com nebo prostřednictvím www.chtitvic.cz do: 10.03.2025, mzda: 30000

Obor činnosti: Administrativa nabídka práce Typ: Úřad práce Vzdělání: Střední odborné

Kontakt

Další podobné inzeráty: