Změněno: 12.09.2024 v 05:00 ID: 19186314

První kontakt e-mailem nebo telefonicky od 7:00 - 15:30 hodin.

Upřesňující informace:
Tato pozice zahrnuje nejen svařování kovů, ale i stavebně montážní práce týkající se servisu a údržby jak vodních tak i fotovoltaických elektráren.U vodních elektráren se jedná jak o technické zabezpečení provozu a opravy budov tak i řešení havárií jako je např. prasklé stavidlo apod.U fototovoltaických elektráren se pak jedná o řešení mechanických problémů a o technickou podporu našim elektrikářům s výměnou dílů. Montážní a servisní práce se vždy plánují dopředu s ohledem na dostupnost ND a materiálů.

Požadujeme: SOU či SŠ vzdělání, technického směru výhodou Řidičský průkaz B Platný svářečský průkaz, svařování obalovou elektrodou - výhodou Znalost českého nebo slovenského jazyka výhodou.

Zaměstnanecké výhody: Příspěvek na stravování příspěvek na jazykové a odborné vzdělávání. 5 týdnů dovolené. Připojení k firemnímu zvýhodněnému mobilnímu tarifu. Možnost dalšího odborného růstu. Firemní vozidlo. Pružnou pracovní dobu. Příspěvek na Multisport kartu. Příspěvek na důchodové připojištění po 2 odpracovaných letech.

Souhlas zaměstnavatele se zaměstnaneckou kartou. pracovní poměr od: 01.10.2024, mzda: 30000 - 40000

Obor činnosti: Řemesla, průmysl, výroba nabídka práce Typ: Úřad práce Vzdělání: Vyučen

Další podobné inzeráty: