Inzerce volných pracovních míst
Změněno: 08.09.2024 v 05:00 ID: 19181115

Více informací získáte na stránkách Města Prachatice.
Město Prachatice připouští přijetí do pracovního poměru zájemce nedisponujícího osvědčením zvláštní odborné způsobilosti ani osvědčením o úspěšném vykonání úřednické zkoušky, a to pro případ, že nebude z objektivních důvodů možné obsadit pozici uchazečem, který uvedeným disponuje. Takový zaměstnanec následně pro možnost setrvání na pracovní pozici musí osvědčení zvláštní odborné způsobilosti pro správní činnost stavební řád a vyvlastnění získat do 3let od vzniku pracovního poměru.
Rovněž je možné (§ 313 odst. 4 stavebního zákona) přijetí do pracovního poměru zájemce - úředníka, který ke dni nabytí účinnosti zákona 283/2021 Sb. vykonává činnost obecného nebo speciálního stavebního úřadu a splňuje kvalifikační požadavky pro výkon činnosti na obecném nebo speciálním stavebním úřadu podle dosavadní právní úpravy.
Pozn.: Za bezúhonnou se nepovažuje fyzická osoba, která byla pravomocně odsouzena: (a) pro trestný čin spáchaný úmyslně, nebo (b) pro trestný čin spáchaný z nedbalosti za jednání související s výkonem veřejné správy, pokud se podle zákona na tuto osobu nehledí, jako by nebyla odsouzena.
Písemnou přihlášku s požadovanými doklady doručí zájemce v listinné podobě osobně, popřípadě zašle poštou na adresu: Městský úřad Prachatice, Velké náměstí 3, 383 01 Prachatice, nebo datovou schránkou, tak, aby na podatelnu městského úřadu byla doručena nejpozději 27.09.2024 (pátek) do 12:00 hodin. Obálku (datovou zprávu) označí zájemce "Výběrové řízení - referent/ka stavebního úřadu".
Pozn.: Přihlášky doručené po výše uvedeném termínu (platí též pro doručování poštovní přepravou či datovou schránkou) a jiným způsobem než výše uvedeným (např. e-mailem), nebudou akceptovány.

Podrobnější informace podá:
Mgr. Luboš Šafránek, tajemník Městského úřadu Prachatice,
telefon: +420 388 607 535, e-mail: lsafranek@mupt.cz
Ing. Antonín Jurčo, vedoucí odboru stavebně správního a památkové péče Městského úřadu Prachatice, tel.: +420 388 607 551, e-mail: ajurco@mupt.cz

Přihláška musí obsahovat tyto náležitosti:
" jméno a příjmení, titul
" datum a místo narození
" státní příslušnost
" místo trvalého pobytu
" číslo občanského průkazu nebo číslo dokladu o povolení k pobytu, jde-li o cizího státního občana
" telefonní kontakt
" e-mail (pokud existuje)
" datum a podpis
K přihlášce zájemce připojí:
" životopis
" výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší 3 měsíce (originál, případně ověřená kopie, u cizích státních příslušníků též obdobný doklad, osvědčující bezúhonnost, vydaný domovským státem (pokud takový doklad domovský stát nevydává, doloží se bezúhonnost čestným prohlášením)
" ověřenou kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání
" motivační dopis
" ověřenou kopii listiny prokazující splnění kvalifikačních požadavků vzdělání dle výše uvedených požadavků pro vznik pracovního poměru (nejedná-li se o nejvyšší dosažené vzdělání)
" kopii listiny prokazující požadovanou praxi, je-li potřebná k doložení splnění výše uvedených požadavků pro vznik pracovního poměru
" ověřenou kopii osvědčení zvláštní odborné způsobilosti pro správní činnost stavební řád a vyvlastnění, nebo osvědčení o úspěšném vykonání úřednické zkoušky pro obor státní služby, jehož součástí je stavební řád, je-li zájemce jeho držitelem.
Vzor přihlášky lze stáhnout na adrese: www.prachatice.eu v sekci "Město - Volná pracovní místa"
Přílohy přihlášky budou uchazečům odeslány zpět společně s oznámením výsledku výběrového řízení. Přihláška zůstane ve složce výběrového řízení a bude s ní nakládáno v souladu se spisovým a skartačním řádem.
Město Prachatice si vyhrazuje právo zrušit výběrové řízení kdykoli v jeho průběhu a bez udání důvodů či nevybrat žádného z uchazečů.



pracovní poměr od: 01.10.2024, mzda: 25280 - 37170

Obor činnosti: Administrativa nabídka práce Typ: Úřad práce Vzdělání: Střední odborné

Další podobné inzeráty: