Inzerce volných pracovních míst
Změněno: 28.09.2024 v 05:00 ID: 19204042

Kvalifikační předpoklady:
praxe v sociálních službách - výhodou; znalost legislativy na úseku veřejného opatrovnictví; orientace v problematice praktického výkonu veřejného opatrovnictví - zkušenost s prací a péčí o osoby omezené ve svéprávnosti nutná; uživatelská znalost práce s PC (Word, Excel, internet); dobré komunikační schopnosti pro jednání s právnickými i fyzickými osobami; odpovědnost, samostatnost, flexibilita; řidičský průkaz skupiny B (aktivní řidič).

Popis vykonávané práce:
Pracovník zajišťuje plnění úkolů svěřených Radou města Jablonec nad Nisou odboru sociálních věcí a zdravotnictví dle pracovní náplně určené vedoucím odboru a tajemníkem magistrátu města. Vykonává veřejného opatrovníka ustanovovaného soudem osobám s omezenou svéprávností - dle ust. § 62 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. Veřejný opatrovník je mj. oprávněn a povinen zastupovat opatrovance (osoby s omezenou svéprávností) v běžných záležitostech, spravovat jejich majetek s péčí řádného hospodáře, činit za ně úkony ve věcech občanskoprávních, rodinněprávních, pracovněprávních, obchodněprávních a ve věcech daňových atd. v rozsahu soudního rozhodnutí.

Nabízíme:
Perspektivní zaměstnání; odpovídající platové podmínky a zaměstnanecké výhody dané kolektivní smlouvou (příspěvek zaměstnavatele na penzijní připojištění, příspěvek na stravování, šest dní sociálně zdravotního volna), pružnou pracovní dobu, 200 hodin dovolené; možnost získání obecního bytu.

Úplné znění inzerátu vč. dalších pokynů na www.mestojablonec.cz, Magistrát, Volná místa. pracovní poměr od: 01.11.2024, mzda: 25280 - 37170

Obor činnosti: Administrativa nabídka práce Typ: Úřad práce Vzdělání: Vyšší odborné

Další podobné inzeráty: