Změněno: 22.06.2024 v 05:00 ID: 19080905

Veškeré informace na tomto odkaze: https://moap.ostrava.cz/cs/radnice/volna-mista/aktualni-nabidka-volnych-pracovnich-mist
NEZASÍLEJTE prosím životopisy e-mailem, takto vás do VŘ nemohu zařadit - přečtěte si prosím podmínky pro přihlášení se na výše uvedeném odkaze.

Hlavní pracovní náplní zaměstnance na pozici referent stavebního úřadu je výkon agendy stavebního úřadu (kontrola projektové dokumentace, vyhodnocování podkladů, příprava rozhodnutí, účast na kontrolních prohlídkách apod.).

Hl. požadavkem je vysokoškolské vzdělání v magisterském nebo bakalářském studijním programu ve studijním oboru stavebního, architektonického nebo právního směru nebo vyšší odborné vzdělání v oboru stavebnictví s praxí v oboru v trvání nejméně 2 let; znalost právních předpisů ve věcech souvisejících s charakteristikou práce, zejména stavebního zákona a jeho prováděcích předpisů, správního řádu; základní znalost ČSN a ČSN EN; orientace ve stavebních výkresech; uživatelská znalost MS Office.

Zaměstnanecké výhody: příspěvek na stravné (150 Kč/den, 25 dní dovolené, 2 sick days, příspěvek na penzijní/životní připojištění, příspěvek na sport/rekreaci, školení zdarma, výuka AJ.
do: 30.09.2025, mzda: 23390 - 34370

Obor činnosti: Stavebnictví nabídka práce Typ: Úřad práce Vzdělání: Vyšší odborné

Další podobné inzeráty: