Změněno: 22.06.2024 v 05:00 ID: 19081024

Jsme mladá, ale rychle rostoucí úklidová firma UFIR, která poskytuje kvalitní úklidové služby pro firmy i domácnosti. Naším cílem je nejen udržovat čisté a příjemné prostředí pro naše klienty, ale také vytvořit pozitivní pracovní prostředí pro naše zaměstnance. Jsme hrdi na přátelský kolektiv ve firmě a nabízíme individuální přístup ke každému zákazníkovi i zaměstnanci.
Protože stále rosteme, hledáme k nám do týmu do Pardubic skladníka, kterého baví práce ve skladu, rád udržuje pořádek a systém ve svěřených věcech. Umí pořádně vzít za práci, a to nejen ve skladu. Ke své práci budete potřebovat i řidičský průkaz a ochotu pohybovat se i mimo Pardubice. Stejně tak práce s počítačem Vám nemůže být úplně cizí, ale nejedná se o nic složitého, stačí pouze základní uživatelské znalosti.
Tato pozice je vhodná pro OZP / OZZ, je možná na zkrácený pracovní úvazek.
Našli jste se v tom? Tak čtěte dál a zjistíte, co bude náplní Vaší práce.
Úzká spolupráce s vedoucím úklidu, který Vám bude zadávat jednotlivé činnosti a Vy budete jeho pravou rukou ve skladu i mimo něj. Budete zajišťovat příjem, výdej zboží, pořádek ve skladu. Rozvoz zboží po provozech a někdy nákladku u dodavatelů. Když bude třeba někam zajet, něco zařídit, počítáme s Vámi.
Zaujal Vás náš inzerát? Láká Vás stát se součástí rostoucí firmy s jasným cílem a hodnotami, dejte nám o sobě vědět na tel. č. 773 294 445 nebo na e-mail imramovska@ufir.cz pracovní poměr od: 01.07.2024, mzda: 10920 - 12600

Obor činnosti: Logistika a doprava nabídka práce Typ: Úřad práce Vzdělání: Vhodné pro OZP: ano

Další podobné inzeráty: