Inzerce volných pracovních míst
Změněno: 22.06.2024 v 05:00 ID: 19078921

Kontakt: Čerepešová Dana Ing., tel.: 950 125 285
Oddělení NSD Odboru Kontaktní pracoviště Ostrov
Úřad práce České republiky – Krajská pobočka v Karlových Varech
Místo výkonu: Ostrov
ID místa: 11103421

Hlavní náplň činnosti:
Zajišťování agend nepojistných sociálních dávek – zejména dávek příspěvku na péči a dávek pro osoby se zdravotním postižením dle zákona č. 108/2006 Sb. o sociálních službách, ve znění pozdějších přepisů. Činí úkony orgánu prvního stupně ve správním řízení tj. příjem, zpracovávání a vyřizování žádostí dávek příspěvku na péči a dávek pro osoby se zdravotním postižením. Provádí cílené sociální šetření v přirozeném prostřední osob nacházejících se v nepříznivé sociální situaci.
Kvalifikační a další požadavky:
- Uchazeč je státním občanem České republiky, občanem jiného členského státu Evropské unie nebo občanem státu, který je smluvním státem Dohody o Evropském hospodářském prostoru1
- Minimálně vyšší odborné vzdělání nebo bakalářský studijní program dle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů
- Výborná uživatelská znalost práce na PC, zejména MS Word a MS Excel
- Výborné komunikační dovednosti
- Odpovědnost, samostatnost, flexibilita, bezúhonnost
- Profesionální vystupování, psychická odolnost
- Znalosti, popř. praxe v oblasti státní správy výhodou
- Řidičský průkaz výhodou

V případě zájmu o uvedenou pozici zašlete, prosím, elektronicky motivační dopis s uvedením názvu pozice a pracoviště, doplněný o strukturovaný životopis a kopii dokladu o dosaženém vzdělání, nejpozději do 21. července 2024 na e-mailovou adresu dana.cerepesova@uradprace.cz.
Nedoložení výše požadovaných dokumentů je považováno za nesplnění požadavků. Nesplnění požadavků může být důvodem k vyřazení z účasti na výběrovém řízení.
pracovní poměr od: 01.08.2024, mzda: 23390

Obor činnosti: Farmacie a zdravotnictví nabídka práce Typ: Úřad práce Vzdělání: Vyšší odborné Vhodné pro OZP: ano

Další podobné inzeráty: