Inzerce volných pracovních míst
Změněno: 24.06.2024 v 05:00 ID: 19082386

Pracovní poměr na dobu neurčitou, flexibilní pracovní doba. Nástup možný ihned.

Co budete dělat: komunikovat a pečovat o velkoobchodní i maloobchodní zákazníky; poskytovat jim potřebnou podporu a poradenství v oblasti stínicí techniky; vyřizovat poptávky, zpracovávat cenové nabídky; konzultovat se zákazníky nestandardní objednávky a jejich možná technická řešení; vyřizovat a evidovat reklamace i připomínky zákazníků, navrhovat nápravná opatření a podílet se na jejich realizaci; spolupracovat na tvorbě a aktualizaci technologických postupů pro výrobu; spolupracovat na vývoji a zavádění nových výrobků nebo jejich vylepšení, včetně zlepšování výrobních procesů; spravovat výkresovou dokumentaci; spolupracovat na dalších činnostech obchodního oddělení a výroby.

Požadavky: min. SŠ vzdělání s maturitou, ideálně technického směru; uživatelská znalost MS Windows (Word/Excel); orientace v technické a výkresové dokumentaci; pečlivost a spolehlivost; samostatnost, ale i schopnost týmové práce; komunikativnost, vstřícné a příjemné vystupování; znalost angličtiny slovem i písmem (B1/B2); řidičský průkaz sk. B; zkušenost s grafickými editory výhodou; praxe na obdobné pozici výhodou.

Zaměstnavatel nabízí: zázemí úspěšné a dlouhodobě fungující rodinné firmy na Broumovsku (výkon práce v obci Březová), přátelské prostředí, příspěvek na stravné, mobilní telefon.

Pokud Vás nabídka zaujala, pošlete co nejdříve svůj životopis na e-mail: radka.hofmanova@drevoterm.cz pracovní poměr od: 24.06.2024, mzda: 35000

Obor činnosti: Obchod a prodej nabídka práce Typ: Úřad práce Vzdělání: Střední odborné

Další podobné inzeráty: