Inzerce volných pracovních míst
Změněno: 30.08.2024 v 05:00 ID: 19168404

Společnost Wikov MGI a.s. je česká firma s více než 140letou tradicí vyrábějící ozubená kola a mechanické převodovky do celého světa.
Nabízí pracovní poměr na dobu určitou (6 měsíců) s možností prodloužení. Nástup možný ihned.
PŘÍLEŽITOST PRO ABSOLVENTA/ABSOLVENTKU VYSOKÉ ŠKOLY, KTERÝ/KTERÁ HLEDÁ PRAKTICKÉ ZKUŠENOSTI A CHCE SE DÁLE ROZVÍJET.

Náplň práce: zpracování a evidence faktur, účtování dokladů; pomoc při vedení účetních knih; shromažďování finančních dat a jejich základní analýza; příprava pravidelných finančních reportů; asistence při tvorbě rozpočtů a sledování jejich plnění; správa pohledávek a závazků; administrativní podpora - archivace finančních dokumentů, příprava podkladů pro audity.

Očekává: vysokoškolské vzdělání (ekonomie, finance, účetnictví nebo příbuzný obor), základní znalost účetnictví a financí, analytické schopnosti, základní znalost účetních a finančních softwarů výhodou, schopnost efektivně komunikovat a spolupracovat s ostatními odděleními, důslednost a pečlivost při plnění úkolů, proaktivní přístup a ochotu učit se nové věci.

Zaměstnanecké výhody: pružná pracovní doba, komplexní zaškolení, přidělení zkušeného mentora, profesní růst, pestrý benefitní program.

Kontakt zasláním životopisu na e-mail: rbrumlichova@wikov.com nebo prostřednictvím www.chtitvic.cz do: 10.03.2025, mzda: 40000

Obor činnosti: Finance, ekonomika nabídka práce Typ: Úřad práce Vzdělání:

Kontakt

Další podobné inzeráty: