Inzerce bytů
Změněno: 16.09.2024 v 20:00 ID: 19172812
Udržovaný byt v původním stavu s drobnými úpravami ve vyhledávané lokalitě (53 m2, zvýšené 1. NP/6, výtah, dům revitalizován).

Prostorné pokoje s orientací oken na dvě protilehlé strany (JV a SZ, obě do zeleně). V jednom z pokojů položena plovoucí podlaha, ve druhém parkety v dobré stavu. Plastová okna opatřena žaluziemi, v několika sítě proti hmyzu.

V kuchyni zachovalá linka (středně hnědá dýha), kombinovaný sporák, přípojky na pračku a myčku nádobí, zděná spíž.

Zděné jádro (Ytong), koupelna zvětšena na úkor chodby ke kuchyni a spojena s WC. V jejím vybavení nechybí rohová vana, nad umyvadlem skříňka se zrcadlem, topný žebřík, keramický obklad stěn, na podlaze dlažba. WC odděleno příčkou. Odpady a voda v plastu.

V předsíni původní vestavěná skříň, bezpečnostní odhlučněné vstupní dveře.

Před domem dva široké travnaté pásy se vzrostlými stromy, mezi nimi chodník s cyklostezkou. Za domem uzavřený dvůr s dětským hřištěm. Výborná dostupnost kompletní občanské vybavenosti.

Měsíční náklady dle posledního vyúčtování 3.935 Kč/1 os. (vč. fondu oprav a splátky úvěru na revitalizaci domu), možný převod do osobního vlastnictví.

Nemovitost je nabízena ve výhradním zastoupení. Majitel si vyhrazuje právo dát přednost nejvyšší nabídce. (Zakázka č. 2142)

Kontakt

EUROprojekt build and technology s.r.o.

Hasičská 551/52, 700 30, Ostrava - Jih
www.europrojekt.cz

Více informací o EUROprojekt build and technology s.r.o.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: