Inzerce bytů
Změněno: 09.09.2024 v 20:49 ID: 19162785
Kód zakázky: , Nabízíme exkluzivní byt k prodeji. Jedná se o byt 2+KK o výměře 57,95 m2 s příslušenstvím, které tvoří lodžie o výměře 4,35 m2 a sklepní kójí (umístěné mimo byt, ale na stejném podlaží), která má 2,64 m2.
Byt se nachází v přízemí zděného domu, postaveného v roce 2009. Skládá se z prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ložnice, vstupní chodby, koupelny s rohovou masážní vanou a WC a samostatné komory.
Byt je oproti původnímu projektovému vybavení nadstandardně vybaven a zařízen. V bytě je instalována, na míru od truhláře vyrobená, kvalitní kuchyňská linka s kompletní řadou vestavěných spotřebičů. Dostatek úložných prostor zajišťují, kromě prostor ve sklepní kóji a v komoře, vestavěné skříně vyrobené rovněž na zakázku. Na podlahách jsou položeny vynilové podlahy a dlažba v koupelně, kde je i komfortní elektrické podlahové topení. Plastová okna a vstupní dveře na balkon jsou opatřena bezpečnostními fóliemi a jsou orientována východním směrem do klidného vnitrobloku.
S bytem se prodává i 1 kryté garážové stání, umístěné v suterénu domu.
Dům se nachází na konci bytové zástavby, na klidném místě v Uhříněvsi. Dopravní spojení na metro nebo do centra města je zajištěno autobusovou nebo vlakovou dopravou.
Obec nabízí potřebnou občanskou vybavenost a bohatou škálu obchodů a služeb. Okolí domu zase nabízí spoustu přírodních krás vhodných pro volnočasové vyžití.
Zajistíme Vám financování kupní ceny hypotečním úvěrem nebo formou nájmu v našem družstevním bydlení.
Pro více informací či pro sjednání prohlídky volejte naše call centrum.

Kontakt

David Jelínek

Bidli reality, a.s.

Jindřišská 889/17, Praha 1

Více informací o Bidli reality, a.s.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: