Cena:
Změněno: 12.09.2024 v 16:31 ID: 19186561
Prostorná rekreační chata, dispozice 3+kk se zastavěnou plochou 50m2 (25m2 sklep, 100m2 obytná plocha) a pozemkem celkové výměry 4600 m2 v obci Ostravice, 500 m od hotelu Sluníčko. Chata je po kompletní rekonstrukci, zděná, zateplená kamennou vlnou, částečně obložená dřevem. Přízemí: chodba, komora, menší koupelna se splachovacím WC + sprchovacím koutem, velký obytný prostor v moderním chalupářském stylu, vybavený masivním nábytkem s kuchyňským koutem, kde je nová kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči, varná deska, el. trouba, kompletní příprava pro myčku na nádobí. V nadpodlaží 2 ložnice obložené dřevem, 4 postele, sedlová zateplená střecha. Přízemí vybaveno hliníkovými předokenními roletami.

Podlahy: dřevo a dlažba.
Dřevěná Eurookna.
Televize DVB-T2 a satelit.
Plechová černá střecha Lindab se zárukou 50 let, včetně svodů.

Z obytného prostoru je letní vchod na terasu, z terasy výhled na Smrk. Pergola vybavená nábytkem z masivního dřeva a posuvným systémem zasklenění.

Vytápění ústředním topením novým zplynovacím kotlem Atmos na dřevo s akumulační nádobou nebo elektrickým kotlem, který je možné ovládat mobilním telefonem - sms. Instalace krbu možná - volný komín.
Zdroj vody je plastový rezervoár se spolehlivým pramenem.
Nová el. přípojka, nové el. rozvody (Cu) pro kuchyň, nové rozvody vody v plastu.
Ohřev vody zajištěn 140 l akumulační nádobou elektricky nebo kotlem na dřevo.

Jedná se o krásnou, klidnou lokalitu CHKO obklopenou lesy. Místo je dostupné autem po asfaltové obecní cestě, dále zajištěno cestou ve společném vlastnictví a vlastní zpevněnou cestou s vlastním parkovacím místem až pro 4 auta. Parkování 40 m od chaty. Za bílé zimy dojezd posledních 150 m jen autem 4x4, příp. s řetězy.
Chata poskytuje úplné soukromí, přesto není na samotě, sousední chaty jsou v dostatečné vzdálenosti a není na ně vidět.

Pozemek je oplocený, protínají ho 2 potoky s jezírkem, vlastní borůvkový porost, jinak vzrostlý smíšený les. Vlastní dřevo pro topení. Na pozemku se nachází stylová dřevěná technická budova 7x4 m, kterou je možné také přebudovat na chatu pro hosty.

Vážným zájemcům pošlu foto a video.

hiks@post.cz

Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: