Inzerce chat a chalup
Cena:
Změněno: 08.08.2024 v 14:21 ID: 19140140
Kód zakázky: , Jako v pohádce o Šípkové Růžence, tento pozemek na úpatí Českého ráje čeká na své znovuprobuzení.

Zajímavý a divoký, tento rovinatý pozemek o velkorysé výměře 6080 m2, který je jako stvořený pro relaxaci uprostřed přírody, je tvořený částečně lesíkem a z větší části loukou, a je oplocený. Vede k němu přístupová cesta z obce Nová Ves, která je v posledních cca 150m nezpevněná. Na pozemku dřív stál karavan, nyní je tu jen stařičká jednoduchá chatička. Velkou výhodou jsou dva toky říčky Bělé, které vedou přes pozemek a kde se dařilo rybařit. Dokonalý klid ruší snad jen dráty nízkého i vysokého napětí, které kousek od chatky vedou, a nedaleká místní železniční trať. Nicméně okolní příroda, lesy, Zlatá stezka Českého ráje, protékající říčka Bělá, a zároveň skvělá dostupnost nedalekých měst Mnichovo Hradiště a Bakov nad Jizerou dělají toto místo jedinečným.

Chatka je dřevěná, ve špatném stavu, a v minulosti sloužila k odpočinku při zahradničení. Pozemek je v KN vedený jako trvalý travní porost. Vyjádření k využití pozemku od stavebního úřadu ráda poskytnu, doporučené je např. včelaření, stavba rybníka a rybaření, či pastva koní.

Z Prahy sem dorazíte do 40 minut, z Mladé Boleslavi do 15 minut. Pohodlně sem navíc dojdete pěšky i z vlakové zastávky Malá Bělá či od autobusu v Nové Vsi, kde je zároveň i restaurace a obchod s potravinami. Okolí nabízí bohaté možnosti vyžití, například krásné koupaliště v Bakově, řeku Jizeru, zámek Mnichovo Hradiště, hrad Valečov či blízká skalní města.

Kontakt

Petra Hrabě Dusilová

Bidli reality, a.s.

Jindřišská 889/17, Praha 1

Více informací o Bidli reality, a.s.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: