Inzerce bytů
Cena: Včetně provize a právního servisu
Změněno: 11.09.2024 v 23:10 ID: 19185319
Kód zakázky: , Dovolujeme si vám nabídnout byt v jedinečné moderní novostavbě v klidné a vyhledávané oblasti nově vzniklé rezidenční zástavby na okraji obce Jizerní Vtelno.
Bytová jednotka o výměře 98 m2 se nachází v klidné části Jizerního Vtelna, jen pár minut od centra Mladé Boleslavi. Stojí na prostorném pozemku se zahradou 337 m2 a nabízí ideální místo pro ty, kteří hledají spojení moderního bydlení s klidným prostředím s dostatkem prostoru pro rodinu a vysokým standardem provedení.
Tato jednopodlažní část novostavby zahrnuje tři ložnice, dvě koupelny a kuchyni s prostorným obývacím prostorem, který vytváří ideální místo pro rodinné večeře a setkávání s přáteli. Velká terasa s výhledem do zahrady je skvělým místem pro relaxaci a grilování během letních dní.
Koncept je založen na otevřeném a světlém prostoru zajištěném skrze velkoryse dimenzovaná okna, která do interiérů vnášejí množství přirozeného světla a zároveň poskytují plynulý přechod mezi interiérem a exteriérem. Přímý přístup na prostornou terasu přes průchozí okna navíc rozšiřuje obytný prostor a poskytuje optimální místo pro odpočinek v soukromí vašeho domova.
Stavba je vybavena ekologickými a energeticky úspornými technologiemi, které zajišťují nízké provozní náklady, jako například tepelné čerpadlo s chlazením zdarma, která zajistí tepelný komfort po celý rok s minimálními náklady či plastová okna s trojsklem, jež má až o 30 % lepší izolační vlastnosti.
V současné době je byt těsně před kolaudací a zájemci se nabízí možnost klientských úprav, např. dekoru koupelny, podlah apod.
Pro bližší informace o nemovitosti, prohlídce a možnosti financování mě neváhejte kdykoliv kontaktovat.

Kontakt

Martin Pelc

Bidli reality, a.s.

Jindřišská 889/17, Praha 1

Více informací o Bidli reality, a.s.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: