Inzerce bytů
Změněno: 02.09.2024 v 10:13 ID: 19125581
Kód zakázky: N07387, Ve výhradním zastoupení majitele vám nabízíme luxusní bytovou jednotku 4+kk/T/L/PS situovanou v klidné část v Praze 6 – Suchdol, ul. Suchdolské náměstí.

Byt s celkovou plochou 110m2 s balkonem a terasou o celkové ploše 9m2 je situovaný v posledním 5.podlaží novostavby. Po vstupu do bytu je v levé části samostatný záchod s umyvadlem, kde je za zástěnou umístěná sušička s pračkou. V pravé části jsou pak dvě ložnice, z nichž z jedné je vstup na balkon s krásným výhledem do místní zeleně. V centrální části bytu je koupelna s vanou. Poslední část tvoří prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem s vestavěnými spotřebiči zn. Bosch (myčka, lednice s mrazákem, pečící a mikrovlnná trouba), z této části je pak vstup na terasu nabízející hezký výhled na místní klidné náměstí. Efektním schodištěm se pak dostaneme do druhého podlaží, kde je prostor ideální jako pracovna, atp., za kterým je velká ložnice.

V celém bytě je velké množství kvalitního vestavěného nábytku, díky kterému je v celé jednotce velké množství úložných prostor a zároveň byt působí velmi kompaktním dojmem. Další movité věci mohou zůstat dle dohody. K bytu přísluší parkovací stání a zděný sklep (3,2m2 - započítán v ploše bytu).

Jedná se o klidnou lokalitu, ideální pro rodinu s dětmi, v bezprostřední blízkosti autobusové zastávky, 10min od metra A Dejvická.

Jedná se zároveň o zajímavou investici za účelem následného pronájmu, rádi Vám zajistíme garantovaný výnos okolo 3% ročně.

Nechcete ztrácet čas? V případě zájmu Vám rád pošlu odkaz na virtuální prohlídku, abyste měli úplnou představu o nabízené nemovitosti (360° prohlídka s možností orientace ve videu dle vašich představ).

Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: