Inzerce rodinných domů
Cena:
Změněno: 24.06.2024 v 16:57 ID: 19082877
Prodám rodinný dům o zastavěné ploše a nad. 236 m2, se zahradou 367 m2, který se nachází v lokalitě Hradec Králové – Plácky v ulici Voborníkova.
Cihlový dům v původním zachovalém stavu. Napojen na tyto inženýrské sítě: kanalizace, elektřina, plyn - vytápění a ohřev vody vlastním plynovým kotlem. Pitná voda ze studny (společná se sousedem na hranici pozemku). Nemovitost je po částečné rekonstrukci. V roce 2010 koupelna, částečně otopný systém a elektrické rozvody. V roce 2016, 4-plastová okna, balkonové dveře, nové vchodové dveře a střešní krytinu. Zámková dlažba na příjezdové cestě a nádvoří.
Dům je částečně podsklepený a dispozice domu je následující: v přízemí se nachází zádveří – chodba, kuchyň, velká jídelna, prostorný obývací pokoj, koupelna se sprchovým koutem, WC, komora a spíž. V patře jsou další tři pokoje, balkón a půdní prostory. K domu patří také udržovaná zahrada, pergola, dvě kolny s novou střešní krytinou a garáž.
Pouze tři minuty chůze (225m) od domu je zastávka MHD, které Vás doveze během 10 minut do centra Hradce Králové. V blízkosti se nachází cyklistická stezka (centrum H. K. – Kuks) vedoucí podél Labe. Dětské hřiště a tenisové kurty nedaleko domu. Nájezd na dálnici D11 je vzdálen 6,5 km (H. K. Plácky směr Praha – Černý Most 100 km).
Dům nabízí klidné a pohodlné bydlení v Hradci Králové s dobrými sousedskými vztahy.
Dům je volný k okamžitému nastěhování. Rádi Vás touto nemovitostí provedeme.
Kontaktujte nás prosím do 19 hod.
Cena za nemovitost: 7 000 000,-Kč včetně právního servisu.
RK - Nevolat a nepsat, děkuji.

Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: