Cena:
Změněno: 02.07.2024 v 01:14 ID: 19088687
Kód zakázky: 130002, Exklusivně nabízíme prodej bytové jednotky 4+1 s garáži, na velmi žádané a lukrativní ul. Nábřeží SPB, Ostrava - Poruba.
Bytová jednotka disponuje dvěma koupelnami, šatnou a půdním prostorem. Pokoje jsou neprůchozí, výhled na dvě strany, a to na jihozápad a severovýchod. Byt je velmi slunný, prostorný, útulný.

V 1 NP se nachází kuchyně s kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči a vstup do 2NP, dva prostorné dětské pokoje, koupelna s umyvadlem, zrcadlem a vestavěnou skříni, vana, samostatná toaleta.
Vstupní chodba je velmi prostorná a nabízí spoustu úložného prostoru.

2 NP disponuje velkorysým obývacím pokojem s jídelnou. Ložnice s vlastní koupelnou s umyvadlem, vestavěnou skříni, sprchovým koutem, toaletou a šatnou. Díky střešním oknům zajištěno celodenní světlo.

S bytovou jednotkou souvisí i garáž ( započítaná v ceně) na jedno kryté stání a před garáži je možnost parkování druhého auta. Nachází se přímo naproti domu.

V bezprostřední blízkosti veškerá občanská vybavenost jako fakultní nemocnice, autobusová zastávka u domu, restaurace, základní škola Komenského 5 minut pěšky apod.

Doporučujeme prohlídku. S financováním pomůžeme. Do konce července 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Kontakt

Realitní kancelář STING, s.r.o.

1.máje 540, 73961, Třinec
www.rksting.cz

Více informací o Realitní kancelář STING, s.r.o.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: