Inzerce bytů
Cena:
Změněno: 17.09.2024 v 14:29 ID: 19183880
Kód zakázky: , Hledáte menší byt s pořádným balkónem v žádané lokalitě? Láká Vás bydlení v místě s perfektní občanskou vybaveností? Nebo jste investor a hledáte investiční byt se zajímavým potenciálem? Pokud jste odpověděli ANO, pak je tato nabídka přesně tím, co hledáte!
Nabízíme Vám ke koupi byt o dispozici 1+1 a podlahové ploše 47 m2 v žádané lokalitě Frýdku-Místku. Byt se nachází se v 7. NP revitalizovaného panelového domu a v minulosti prošel téměř kompletní rekonstrukcí. Vyměněna byla kuchyňská linka včetně spotřebičů a rekonstruovány byly podlahy a kompletní rozvody. Byt je orientován na jihovýchodní stranu, o dostatek sluníčka tak rozhodně nebudete mít nouzi. Velkou výhodou bytu je nadstandardní balkón se vstupem z obou pokojů, díky kterého si můžete vychutnávat příjemný výhled na okolní město. K bytu samozřejmě náleží hned 2 sklepní kóje.
Díky poloze samotného bytového domu se můžete těšit na perfektní občanskou vybavenost. Do 5 minut chůze najdeme školu, školku, několik autobusových zastávek, večerku a obchod s potravinami, dětské hřiště a hned několik restaurací. Zhruba stejně daleko to pak máme do místního parku, kde si na své přijdou také milovníci procházek. Výhodou je pak také dostatek parkovacího místa před domem a v jeho okolí. O parkování se tak rozhodně strachovat nemusíte.
Tenhle byt má zkrátka vše, co potřebujete k velmi příjemnému bydlení. Nevěříte? Přijďte se přesvědčit na vlastní oči. Budu se těšit na osobní prohlídku.

Kontakt

Tomáš Pitřík

Bidli reality, a.s.

Jindřišská 889/17, Praha 1

Více informací o Bidli reality, a.s.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: