Inzerce bytů
Cena:
Změněno: 26.10.2024 v 13:58 ID: 19234019
Kód zakázky: , Nabízíme k prodeji světlý a prostorný byt 2+1 o celkové výměře 61,75 m² v družstevním vlastnictví, situovaný v prvním patře zrekonstruovaného bytového domu v Praze - Zahradním Městě. Byt prošel v roce 2023 kompletní rekonstrukcí, která byla provedena s důrazem na kvalitu a moderní design. Anuita je již plně splacena.

Dispozice:
Byt se skládá z prostorného obývacího pokoje, ložnice, kuchyně s jídelním koutem, koupelny s toaletou a předsíně. Atypické řešení nabízí nadstandardně velké místnosti. K dispozici je nově zrekonstruovaná koupelna s moderními obklady a novými instalacemi. Kuchyň je vybavena novou linkou se zabudovanými spotřebiči (varná deska, digestoř, mikrovlnná trouba, pečicí trouba a myčka).

Rekonstrukce:
Kompletní nové elektroinstalace včetně bytového rozvaděče.
Nové rozvody vody a odpadů od vodoměrné sestavy.
Modernizace koupelny a WC s novými obklady a zařizovacími předměty.
Výměna všech dveří včetně vstupních protipožárních.
Nové podlahové krytiny: dlažba v předsíni a koupelně, vinylová plovoucí podlaha v kuchyni a laminátové podlahy v pokojích.
Zprovozněná internetová přípojka přes optické vlákno.

Technický stav domu:
Bytový dům byl v minulých letech kompletně revitalizován - došlo k výměně oken za eurookna, zateplení fasády a instalaci tepelných čerpadel s elektrokotlem. Provozní náklady jsou tak nízké a komfort bydlení vysoký. V roce 2023 byl schválen projekt na instalaci solárních panelů na střechu domu, které budou sloužit pro výrobu elektřiny na provoz výtahů a osvětlení společných prostor.

Lokalita:
Zahradní Město je oblíbená a klidná rezidenční čtvrť s výbornou dopravní dostupností a občanskou vybaveností. V okolí se nachází školy, školky, obchody, restaurace i možnosti pro sportovní vyžití a relaxaci v přírodě.

Pro více informací a domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Kontakt

Jan Brábník

Bidli reality, a.s.

Jindřišská 889/17, Praha 1

Více informací o Bidli reality, a.s.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: