Inzerce bytů
Změněno: 23.09.2024 v 20:15 ID: 19199053
Kód zakázky: 108, Hledáte nové bydlení v jedné z žádaných lokalit v Orlové Lutyni?
Pak jste tu správně a koukněte na naší novou nabídku:

Nabízíme prodej prostorného bytu 2+1 dr.vl. na ulici Osvobození, Orlová-Lutyně. Bytová jednotka s celkovou plochou 56,60 m2 je umístěna v panelovém domě s výtahem po celkové revitalizaci.

Bytová jednotka s balkónem je umístěna ve 4NP/8.
Samotný byt prošel celkovou rekonstrukcí odpovídající současným trendům bydlení a prodáván bude včetně zařízení bez dalších nutných investic. Měsíční náklady na bydlení činí 3.608.-Kč včetně dlouhodobé zálohy na opravy ve výši 1.606.-Kč.

Koupi tohoto bytu získáte bydlení se skvělou dostupností. Vše, co potřebujete, je na dosah ruky - MHD, obchody, restaurace, MŠ, ZŠ, úřady, pošta, kino. V okolí domu i jeho těsné blízkosti je dostatek parkovacích míst.

Zavolejte si o bližší informace a domluvte si termín prohlídky, rádi Vás bytem provedeme a seznámíme s jeho stavem, případně pomůžeme s financováním prostřednictvím našich finančních poradců. Budeme Vám k dispozici po celou dobu prodeje, zajistíme veškerý právní servis včetně advokátní úschovy a konečného předání nemovitostí. Neváhejte nás kontaktovat co nejdříve!

Kontakt

RK ProfiTeam s.r.o.

Matiční 730/3, 70200, Ostrava - Moravská Ostrava a Přívoz
www.rkprofiteam.cz

Více informací o RK ProfiTeam s.r.o.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: