Inzerce bytů
Cena:
Změněno: 22.06.2024 v 14:48 ID: 19081177
Nabízíme k prodeji cihlový byt 2+1 s balkonem v Olomouci v oblíbené lokalitě v Neředíně na Neředínské ul. Byt má plochu 54 m2 a nachází se ve 4. nadzemním podlaží bez výtahu. Byt prošel v r. 2020 částečnou rekonstrukcí a má novou koupelnu se sprchovým koutem, nové samostatné WC, nové vestavěné skříně a provedeno bylo také odpojení plynové přípojky do bytu. Všechny pokoje jsou neprůchozí, vstup do nich, stejně jako na balkón o ploše cca 2,5 m2, je z předsíně o půdorysu písmene „L“. Velkou předností bytu jsou velké úložné prostory v nových vestavěných skříních.
V kuchyni je kuchyňská linka s elektrickým sporákem a troubou. Vytápění a ohřev vody je řešeno dálkově. K bytu náleží zděný uzamykatelný sklep nacházející se v 1. NP o ploše 4,5 m2. K dispozici je společná anténa a výkonný internet. Orientace oken bytu je k východu a západu, přičemž východní výhled z bytu (balkónová strana) je do zeleně přilehlého parčíku.
Samotný dům je po částečné revitalizaci – nové stupačky, částečné zateplení fasády a nová plastová okna s žaluziemi a sítěmi proti hmyzu.
Výborná dopravní obslužnost – zastávka tramvaje 150 m, v blízkosti veškerá občanská vybavenost (škola, školka aj.).
Měsíční náklady na bydlení pro dvě osoby a dítě, tj. zálohy na služby vč. fondu oprav činí 4.600,- Kč.

Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: