Inzerce bytů
Cena: Včetně provize RK
Změněno: 16.09.2024 v 16:58 ID: 19163217
Kód zakázky: 250, Exkluzivně nabízíme k prodeji zajímavý družstevní byt 3+1 se zasklenou lodžií na Mládežnické ulici ve Svibici (Český Těšín) o rozloze 69 m2 v 6. NP s výtahem. V bytě se nachází vkusná kuchyňská linka, prostorné skříně pro uložení všeho, co Vás napadne (nebo taky ne :), umakartová koupelna a jiné vymoženosti včetně rolet den/noc.
Bytový dům je po revitalizaci, díky které získal novou elektroinstalaci, rozvody vody a odpadu v plastu, zateplení domu, nový výtah, výmalbu, fajn sousedy aj. K bytu náleží sklepní kóje. K dispozici je veškerá občanská vybavenost, zastávka MHD, obchody, lékaři, vše v docházkové vzdálenosti s dobrou dostupností do centra města.
Financování Vám rádi zajistíme. Je zde možnost využití úvěru od Buřinky, který nabízí výhodné finanční podmínky pro pořízení bydlení i rekonstrukci. Tento úvěr je dostupný s flexibilními splátkami a atraktivní úrokovou sazbou, což z něj činí zajímavou volbu pro ty, kdo hledají finanční podporu při realizaci svých plánů. Prohlídky domlouvejte na tel. 737 283 207 (Martin Rucki). Těšíme se na Váš zážitek z tohoto jedinečného bytu!

Kontakt

Těšínské reality s. r. o.

Hlavní třída 2020/28, 73701, Český Těšín
www.tesinskereality.cz

Více informací o Těšínské reality s. r. o.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: