Inzerce bytů
Změněno: 03.10.2024 v 22:18 ID: 19211163
Kód zakázky: , Prodáme luxusně zrekonstruovaný a částečně vybavený byt 3+kk, 81 m2, který se nachází ve 4.patře panelového domu v Hradci Králové na třídě E. Beneše.

Byt je v osobním vlastnictví a v roce 2024 prošel rozsáhlou a moderní vkusnou rekonstrukcí.

Základní dispozice bytu: předsíň, kuchyně s obývacím koutem, pokoj s lodžií, dětský pokoj s lodžií, komora, koupelna s vanou a prostorem pro pračku a sušičku, samostatné WC.

V bytě došlo k částečné změně dispozice, k navýšení el. příkonu (3 x 25 A) a novému vyzdění bytového jádra. Ve všech místnostech jsou nové rozvody elektřiny, štukové omítky, voděodolná podlaha EGGER HOME Design GreenTec, dveře s obložkami zn. Sepos, v části bytu jsou SDK podhledy. V koupelně a na WC jsou velkoformátové obklady. V bytě je zaveden optický internet, který je přivedený do televize.

Vybavení: kuchyně je vybavena kvalitní plánovanou kuchyní zn. Nobilia s vestavnými spotřebiči zn. Bosch: horkovzdušná trouba, mikrovlnná trouba, indukční varná deska s funkcí Power Boost, myčka nádobí zn. Electrolux a kombinovaná chladnička s mrazákem. Dále kapslový kávovar Nespresso, granitový dřez s baterií, výsuvná digestoř, jídelní stůl s otočnými židlemi, led svítidla. V obývací části pokoje se nachází designová sedací souprava zn. MICADONI Kendal s polštáři, obývací TV stěna, svítidla, konferenční stolek, taburet, koberec a dekorace.

Koupelna je vybavena prostornou vanou, koupelnovým nábytkem, bateriemi, umyvadlem na desce, zrcadlem s led osvětlením. Předsíň je vybavena předsíňovým nábytkem, botníkem a zrcadlem.
V bytě je vše nové a nepoužívané a na vybavení se vztahuje záruka. Nábytek v bytě je vyroben v jednotném designu od německého výrobce zn. Nobilia.

Vytápění domu je dálkové z Elektrárny Opatovice nad Labem. Okna jsou plastová s novými žaluziemi, lodžie jsou zvětšeny a zasklené.

V domě jsou dva výtahy, kamerový systém, optický internet, kabelová televize, v suterénu sklepní kóje a kolárna. Dům je zateplený s novou fasádou a má velmi dobře fungující SVJ.

Výborná a žádaná lokalita s veškerou občanskou vybaveností v nejbližším dosahu. V blízkém okolí domu je bezplatné parkování, zastávka MHD, Poliklinika III, Fakultní nemocnice HK, škola, školka, obchody, restaurace, hřiště a nedaleko SPORTPARK HIT a centrum města.

Byt je bez dluhů s příjemnými sousedy a je pro Vás připraven k okamžitému nastěhování.

Kontakt

Adéla Galovičová

Bidli reality, a.s.

Jindřišská 889/17, Praha 1

Více informací o Bidli reality, a.s.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: