Inzerce bytů
Cena:
Změněno: 07.09.2024 v 10:49 ID: 19179622
Kód zakázky: 5377, Hledáte pěkné pohodlné místo k bydlení, do kterého se stačí jen nastěhovat?
Máme pro vás velmi pěkně zrekonstruovaný, prostorný byt v osobním vlastnictví s dispozicí 3+kk.
Podlahová plocha bytu je 74 m² a náleží k němu opravdu velký sklep s výměrou 12 m². Protože se byt nachází v třípatrovém cihlovém domě, je umístění v přízemí výhodou.

Rekonstrukce bytu proběhla v roce 2019, nová elektřina, omítky, kuchyně, koupelna, sádrokartonové stropy, v části bytu došlo poté i k výměně podlahové krytiny. K pocitu bezpečí přispívají ještě bezpečnostní dveře a možnost využití kamery. Nejen díky použitým materiálům, ale také praktickou změnou dispozice a otevřením prostoru, byt vypadá stále moderně, útulně a velmi zachovale.

Dům prošel rovněž kompletní revitalizací. Plastová okna, zateplení, odizolované sklepy, nová střecha, vše potvrzeno energetickou třídou C. Topení je dálkové ústřední, ale ohřev vody je zajištěn bojlerem s nízkým tarifem elektřiny. Díky tomu všemu jsou příjemné i měsíční náklady, které vycházejí i včetně elektřiny na 4 700,- Kč měsíčně.

A umístění?
Dům se nachází v klidné lokalitě v zástavbě nízkými cihlovými domy se spoustou zeleně okolo. Veškerá občanská vybavenost je na dosah. Přímo naproti domu se nachází mateřská školka a základní umělecká škola, vše ostatní - obchody, restaurace, pošta, sportovní hala, bazén, dětské hřiště jsou v blízkosti.
V teplých dnech můžete využít i nové přírodní koupaliště, či objevovat přírodní krásy místa na procházkách či na kole.
Studénka leží v chráněné krajinné oblasti Poodří a je obklopena rybníky, loukami a luhy. Oblastí protéká řeka Odra s přirozenými meandry a tvoří krásné přírodní okolí.
Krajina, místy připomínající anglický park, je protkaná cyklistickými i turistickými trasami. Díky rovinatému terénu jsou zde vyjížďky na kole opravdu kouzelné.

Studénka se rovněž nachází v lokalitě s výbornou dostupností do okolních měst. Za dvacet minut jste v Ostravě, Frýdku-Místku i Novém Jičíně.

Přijďte se podívat. S financováním Vám rádi pomůžeme!

Kontakt

Ing. Silvie Jemelíková

BO! reality a finance

Husova 406, 73961 , Třinec
www.boreality.cz

Více informací o BO! reality a finance


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: