Inzerce bytů
Cena:
10 900 000 Kč
Změněno: 24.06.2024 v 15:13 ID: 19074316
Kód zakázky: , Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme byt o ploše 179 m² o dispozici 4+1 v 2. NP obytného domu v nejžádanější lokalitě Opavy, Kylešovského kopce. Samotný dům byl postaven podle návrhu architekta Haralda Bauera, syna slavného architekta Leopolda Bauera. Oba se společně podíleli v letech 1927-1929 na přestavbě obchodního domu Breda-Weinstein v Opavě.
Kompletní rekonstrukce bytu proběhla v roce 2019, kdy současný majitel kladl důraz na zachování trendu 30 tých let. Byly restaurovány vestavěné skříně, také navrženy H. Bauerem, stejně tak veškeré dveře v bytě. Nová dřevěná okna s izolačním trojsklem jsou osazena klikami podle původního vzoru, kopie klik jsou také na všech dveřích v bytě. Podlaha z parket, která tvoří významnou část bytu byla zachována, opravena a ošetřena za použití velmi kvalitních materiálů. Nadstandartní použité materiály, luxusní osvětlení, inteligentní systém vytápění ETATHERM, dálkově ovládaná klimatizace. Zde je patrno, že byl také na druhé straně kladen důraz na vysoký komfort bydlení za použití nejmodernějších technologií.
Byt je velmi slunný, vzdušný, prostorný s dostatkem úložných prostor. Moderní kuchyni s jídelním koutem lze uzavřít spojovacími dveřmi s obývacím pokojem. Zimní zahrada s podlahovým vytápěním se nabízí jako ideální prostor pro pracovnu. V dětském pokoji je vybudována praktická šatna, přičemž byl zachován dostatečný prostor pro spaní i aktivity. Prostorná ložnice je v bezprostřední blízkosti hlavní koupelny, ty jsou v bytě dvě, taktéž jsou dvě WC.
K bytu přináleží prostorný sklep a dvě parkovací místa na pozemku u domu. Tento vyjímečný byt je pro náročné klienty hledající spojení historie a současně pohodlného, moderního bydlení. Více informací Vám rád poskytnu při osobní prohlídce této nemovitosti.

Kontakt

Michael Cihlář

Bidli reality, a.s.

Jindřišská 889/17, Praha 1

Více informací o Bidli reality, a.s.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: