Inzerce bytů
Cena:
Změněno: 18.06.2024 v 14:11 ID: 19072096
Kód zakázky: 5029, Nabízíme k prodeji krásný byt 4+KK po kompletní rekonstrukci, Ostrava - Zábřeh

Toužíte po moderním a prostorném bydlení v klidné části Ostravy? Pak je tento byt 4+KK přesně pro vás! Tento úchvatný byt o výměře 72 m² prošel kompletní rekonstrukcí v září 2023 a je připraven splnit vaše sny o dokonalém domově.

Vstupte do světlého a vzdušného obývacího pokoje, kde se setkává moderní design s praktickým uspořádáním. Nová kuchyňská linka, vybavená všemi potřebnými spotřebiči, vám umožní připravovat gurmánské pokrmy, zatímco rodina a přátelé mohou pohodlně sedět u jídelního stolu.

Ložnice je vybavena vestavěnými skříněmi, které poskytují dostatek úložného prostoru pro vaše věci. Samostatné WC a koupelna zajišťují maximální komfort a soukromí. Bezpečnostní dveře se zvonkem s kamerou a fotoaparátem přidávají na pocitu bezpečí a klidu.

Byt se nachází ve 12. podlaží zatepleného domu s novou střechou a plastovými okny, což zajišťuje energetickou úspornost a pohodlí po celý rok. K dispozici je také výtah, který usnadňuje každodenní pohyb.

Lokalita je ideální pro rodiny s dětmi – v blízkosti se nachází škola, školka a obchody, takže máte vše potřebné na dosah ruky. Navíc, jen pár kroků od bytu, najdete fotbalové hřiště a Bělský les, kde si můžete užívat sportovní a volnočasové aktivity v přírodě.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost na skvělé bydlení v Ostravě - Zábřehu. Kontaktujte nás ještě dnes a domluvte si prohlídku tohoto úžasného bytu!

Kontakt

Ing. Miroslava Petličarovská

BO! reality a finance

Husova 406, 73961 , Třinec
www.boreality.cz

Více informací o BO! reality a finance


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: