Cena: včetně provize
Změněno: 26.06.2024 v 15:16 ID: 19085771
Kód zakázky: 62090, Nabízíme k prodeji krásný prosluněný byt 1+kk v areálu Apartmány Javorská. Byt o celkové výměře 81,10 m2 se nachází v 2 NP. K bytu náleží prostorný balkon, ale i sklepní kóje, která se nachází v suterénu bytového domu. Samotný byt je zařízen prvotřídními materiály. Byt má podlahové vytápění a kvalitní okna s trojskly. Součástí standardního vybavení jsou i venkovní žaluzie a topení s termostatem na dálkové ovládání v každé místnosti. Pro ještě větší bezpečnost majitelů jsou instalované kamery na vchodových dveřích v každém bytě. V bytě je ještě možnost výběru interiérových dveří s obložkami dle vkusu a přání samotných majitelů.
Vytápění je řešeno centrálně společným plynovým kotlem. Spotřeba vody se měří pro každý byt samostatně a odečty probíhají dálkově.
Byt je důmyslně orientován na jihozápad s krásným výhledem na Javor.
Z apartmánů Javorská se lze během chvilky dostat do centra Železné Rudy, Ski bike areálu Špičák, na sjezdovku na Pancíř, ale i na okolní horské hřebeny, k šumavským ledovcovým jezerům nebo do nedalekého Bavorska. Oblíbenou destinací je nedaleký Ahorn, který v létě nabízí letní turistiku a v zimních měsících kvalitní lyžování. Ve vzdálenosti 20 km od Železné Rudy najdete i velice vyhledávané přírodní golfové hřiště Oberzwieselau.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: