Cena: včetně provize
Změněno: 28.09.2024 v 11:48 ID: 19205751
Kód zakázky: 64912, Hledáte ideální místo pro trvalé bydlení nebo příležitost, jak rozumně uložit své finanční prostředky? Pak vás jistě zaujme naše nabídka bytu v osobním vlastnictví o dispozici 2+1 a rozloze 56 m2, který se nachází ve Stráži pod Ralskem. Tento byt je situován v panelovém domě, jenž prošel důkladnou revitalizací, což zaručuje moderní a příjemné bydlení.

Bytová jednotka je částečné rekonstrukcí, díky které si můžete užívat komfortu a útulnosti. Je prosluněná a nabízí nádherný výhled do okolí, což oceníte zejména v zimních měsících. Nachází se v šestém nadzemním podlaží, a to zajišťuje klid a soukromí. Skládá se z předsíně, prostorného pokoje, obývacího pokoje, kuchyně, koupelny a odděleného WC. K bytu náleží také sklepní kóje, která poskytuje další úložný prostor.

Dům je situován na klidném místě, kde máte možnost parkování přímo před domem. Všechny potřebné služby a občanská vybavenost jsou v pěší vzdálenosti, což zaručuje pohodlný život bez nutnosti dlouhého dojíždění. Navíc se můžete spolehnout na velmi dobré autobusové a vlakové spojení směrem na Liberec či Českou Lípu.

Okolí je ideální pro rodiny s dětmi, sportovce, ale i pro milovníky přírody a historických památek. Všechny tyto aspekty dělají z této lokality skvělé místo pro život.

V rámci našich komplexních služeb vám rádi zajistíme také financování. Neváhejte a domluvte si prohlídku ještě dnes – těšíme se na vaši návštěvu!

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: