Inzerce bytů
Cena: Včetně provize RK, včetně provize
Změněno: 13.09.2024 v 08:13 ID: 19185093
Kód zakázky: 63903, Hledáte investiční příležitost nebo nový domov? Tento skvělý suterénní byt o dispozici 2+1 v ulici Zikmunda Wintra na Jižním Předměstí, je právě po celkové rekonstrukci. Byt nabízí komfortní bydlení na ploše 60m2 s moderními prvky a novými instalacemi. Jedná se o nebytovou jednotku s možností rekolaudace na jednotku bytovou.

Byt je připravený na okamžité nastěhování klienta. Dispozičně je velmi zajímavě řešený s tím, že v rámci optimalizace prostoru pracuje u několika místností s posuvnými dveřmi.

Byt je vybaven novou kuchyní s vestavnými spotřebiči (horkovzdušnou troubou, sklokeramickou deskou a myčkou nádobí). V koupelně se nachází větší sprchový kout a toaleta. Samozřejmostí je koupelnová skříňka včetně zrcadla. Dále je zde nainstalován koupelnový žebřík. Velkou výhodou bytu je další samostatné WC nad rámec hlavní koupelny.

Topení je řešeno nástěnnými infrapanely. V jednotlivých místnostech se pak nachází vlastní termostaty.

V této lokalitě je úplná občanská vybavenost, zastávka tramvaje číslo 4 je v těsné blízkosti nemovitosti, v centru jste tak doslova za pár minut.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: