Inzerce bytů
Cena: včetně provize
Změněno: 13.09.2024 v 10:00 ID: 19186564
Kód zakázky: 63803, Nabízíme k prodeji moderní byt 2+kk s balkonem, nacházející se v klidné a vyhledávané lokalitě Slaný na adrese Prokopa Holého 2043. Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží novostavby bytového domu s výtahem. Součástí bytu je balkón o velikosti 3 m2 a komora (2,32 m2) v přízemí. Celková podlahová plochu bytu činí 43 m2. K bytu náleží i venkovní parkovací stání.

Byt: Byt nabízí komfortní bydlení s praktickým rozvržením místností. Otevřený obývací pokoj s kuchyňským koutem je ideální pro trávení času s rodinou nebo přáteli. Dále je zde samostatný pokoj a koupelna se sprchovým koutem a toaletou.

Lokalita: Slaný je město s bohatou občanskou vybaveností a výborným dopravním spojením do Kladna i Prahy. V okolí bytu se nachází dětské hřiště, obchod Billa, restaurace a kavárny, ale také školky, školy a zdravotní zařízení. Sportovní nadšenci ocení blízkost posiloven, bazénu a cyklostezek. Příroda v okolí města poskytuje skvělé podmínky pro odpočinek a aktivní trávení volného času.

Tento byt je skvělou volbou pro každého, kdo hledá komfortní bydlení v klidné lokalitě s rychlou dostupností velkých měst. Pro více informací nebo domluvu prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: