Cena: včetně provize
Změněno: 23.07.2024 v 16:56 ID: 19117246
Kód zakázky: 62466, Nabízíme k prodeji krásný a moderní byt 2+kk o rozloze 61 m2, který se nachází ve 3. patře bytového domu na ulici Kigginsova. Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají komfortní bydlení s dobrou dostupností do centra města.

Byt disponuje dvěma prostornými místnostmi, které jsou uspořádány tak, aby poskytovaly maximální pohodlí a efektivní využití prostoru. Obývací pokoj s kuchyňským koutem je světlý a vzdušný, s přístupem na balkon, kde můžete relaxovat a užívat si čerstvého vzduchu. Ložnice nabízí klidné místo pro odpočinek a regeneraci.

Velkou výhodou tohoto bytu jsou elektrické rolety na všech oknech, které zajišťují maximální pohodlí a soukromí. Byt je ve výborném stavu a je vybaven moderními a kvalitními materiály.

Lokalita nabízí výbornou dopravní dostupnost do centra města a blízkého okolí. V blízkosti se nachází veškerá potřebná občanská vybavenost včetně škol, školek, obchodů a dalších služeb.

Pokud hledáte moderní a pohodlné bydlení v příjemné lokalitě, tento byt je přesně to, co potřebujete. Pro více informací a sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: