Inzerce bytů
Cena: včetně provize
Změněno: 19.06.2024 v 16:53 ID: 19073631
Kód zakázky: 60760, Nabízíme k prodeji byt 3+1 o rozloze 72 m2 na adrese Valtická 4144/5 na Vinohradech. Tento byt je ideální pro ty, kteří hledají klidné a pohodlné bydlení pro sebe a své blízké.

Byt se nachází v 5. nadzemním podlaží bezbariérového panelového domu se dvěma výtahy.
Vstupními bezpečnostními dveřmi vkročíte do chodby, odkud se dostanete do pokoje na pravé straně, který je možné využít třeba jako pracovnu nebo dětský pokoj. Chodba Vás dále kolem koupelny a samostatného WC dovede do ložnice, a také do zrekonstruované kuchyně a obývacího pokoje. Odtud je pak přístup na balkon s výhledem na hrad Špilberk.
K bytu náleží také sklep, ideální pro uskladnění různých věcí nebo sezonního a sportovního vybavení.

Tato lokalita se může pyšnit vynikající dostupností MHD, množstvím parkovacích míst a kompletní občanskou vybaveností. V blízkosti se nachází školy, školky, obchody, kavárny i lékařská zařízení. Okolí je bohaté na parky a dětská hřiště, což z této lokality činí perfektní místo pro rodiny s dětmi.

Byt nabízíme ve výhradním zastoupení za cenu 6.400.000 Kč včetně provize. Pokud máte zájem o více informací nebo si přejete domluvit prohlídku, neváhejte nás kontaktovat.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: