Inzerce bytů
Cena: včetně provize
Změněno: 02.07.2024 v 09:32 ID: 19087979
Kód zakázky: 62169, Nabízíme k prodeji byt 3+1 v osobním vlastnictví o výměře 82 m2, který se nachází ve vyhledávané lokalitě Ralsko - Kuřívody. Byt je situován v 1. podlaží domu, v dostatečné výšce nad úrovní terénu, k bytu náleží sklep.

Byt prošel částečnou rekonstrukcí - v celém bytě je nová elektřina.

Byt disponuje prostornou vstupní halou, po pravé straně je koupelnou s vanou a bojlerem, dále oddělená toaleta, na druhé straně jsou 2 oddělené pokoje - první sloužil jako dětský pokoj - vstupuje se do něj z chodby a druhý, do kterého je vstup z obývacího pokoje - se využíval jako ložnice, z obývacího pokoje se vstupuje do prostorné kuchyně.

Dojezd autem do Mladé Boleslavi nebo do České Lípy je do 30 min. Nejbližším větším městem je Mimoň, kde je k dispozici veškerá občanská vybavenost: autobusové i vlakové spojení, mateřské, základní i střední školy a obchody.

Přímo v Kuřívodech je obchod s potravinami, dále mateřská škola a první stupeň základní školy, pošta, městský úřad i sběrný dvůr.

Byt se nachází uprostřed krásné přírody, poblíž domu je dětské hřiště - ideální pro rodiny s dětmi, kolem je zeleň, harmonie a klid.

Byt je možný financovat hypotékou.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: