Inzerce bytů
Cena: Prodej bude probíhat formou aukce, včetně provize
Změněno: 14.10.2024 v 08:21 ID: 19226719
Kód zakázky: 62858, Nabízíme vám k prodeji byt 3+kk ve třetím podlaží bytového domu v centru lázeňského města Třeboň. Bytový dům byl postaven v roce 2005 a nachází se pouze 300 m od lázní Aurora. Bytové jednotky v domě mohou být využívány k bydlení nebo ke krátkodobému či dlouhodobému pronájmu.

Byt o užitné ploše 70 m2 je umístěn ve 3. NP, v podkroví budovy. Na každém patře je pouze jeden byt a je tak zajištěno soukromí obyvatelů. Byt disponuje dvěma samostatnými pokoji, kuchyní spojenou s prostorným obývacím pokojem, vstupní chodbou a koupelnou se sprchovým koutem. Vytápění je zajištěno plynovým kotlem. Součástí nabídky je kryté parkovací stání v uzavřeném dvoře domu, na který je vjezd přes bránu na dálkové ovládání, což zajišťuje komfort a bezpečnost pro parkování vašeho vozidla.

Třeboň je jedinečné lázeňské město s bohatou historií a nádhernou přírodou, které nabízí skvělé podmínky pro bydlení, odpočinek a aktivní životní styl. Je součástí chráněné krajinné oblasti Třeboňsko. Nachází se 22 km od Českých Budějovic a 40 km od Jindřichova Hradce. Třeboň nabízí širokou občanskou vybavenost, která zajišťuje kvalitní bydlení pro místní obyvatele i návštěvníky (lázně, restaurace, školy, zdravotnictví, knihovna, obchody, autobusové a vlakové nádraží, kino, kulturní i sportovní vyžití). Díky tomu je Třeboň perfektním místem jak pro rodiny, tak i pro seniory či mladé páry, kteří hledají klidné a pohodové bydlení, ale nechtějí se vzdát komfortu městského života.

Prodej tohoto bytu bude probíhat formou aukce, která začne na vyvolávací ceně 3 500 000 Kč. Majitelé si vyhrazují právo odmítnout vítěznou nabídku.

V případě zájmu o prohlídku a více informací k aukci nás neváhejte kontaktovat.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: