Inzerce bytů
Cena: včetně provize
Změněno: 10.09.2024 v 07:49 ID: 19175392
Kód zakázky: 64049, Dovolujeme si Vám nabídnout k prodeji útulný byt 3+kk v osobním vlastnictví o velikosti 72m2.

Nemovitost se nachází v centru města Solnice v blízkosti žádané lokality průmyslové zóny Solnice-Kvasiny. Do Rychnova nad Kněžnou je to necelých 15 minut a do Hradce Králové přibližně 35 minut.

Dispozice bytu je chodba se vstupem do dvou samostatných pokojů, obývacího pokoje s kuchyňským koutem, samostatné WC, koupelna s vanou, balkon + sklepní kóje. Parkování je možné přímo před domem na ulici.

Vytápění zajišťuje centrální plynový kotel, který se nachází v domě a nyní probíhá výměna za nový. V bytě jsou nová okna 3skla a venkovní předokenní rolety. Velkou výhodou je ve společných částech bytového domu přístup do posilovny plus je zde i dílna pro kutily, dále i kolárna s kočárkárnou.

Nemovitost je zajímává i k následnému pronájmu vzhledem k aktuálně rostoucím cenám nájemného.

Atraktivní poloha nemovitosti, která díky blízké vzdálenosti do Kvasin nabízí možnost pronájmu domu zaměstnancům ze Škody Auto nebo k vlastnímu trvalém bydlení. V místě je veškerá občanská vybavenost (vlakové i autobusové spojení, obchody, škola, školka, restaurace,..).

S financováním rádi pomůžeme i v této době. Vzhledem k velkým objemům a zkušenostem s úvěrováním nemovitostí, se stále dokážeme dostat na lepší podmínky, které vyjednáváme pro naše klienty.

Jestliže Vás tento byt zaujal, pak už neváhejte ani minutu, kontaktujte nás a tento dům může být vaším novým domovem! Jsme Broker Consulting, a.s. Finance, Reality, SPOLU! ID [ID 64049]

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: