Inzerce bytů
Cena: včetně provize
Změněno: 07.08.2024 v 09:40 ID: 19137443
Kód zakázky: 62659, Nabízíme k prodeji prostorný a velmi vkusně zařízený byt o dispozici 3+kk a celkové ploše 83,85m2, který se nachází v 1. nadzemním podlaží bytového domu v obci Dešenice. Byt prošel zdařilou rekonstrukcí, která zahrnovala modernizaci všech prostor a vnitřního vybavení.

Byt se skládá z prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem, dvou neprůchozích pokojů, moderní koupelny s toaletou. K bytu dále náleží dva sklepy a komora, které jsou započteny do celkové plochy. Díky celkové rekonstrukci je byt v perfektním stavu a připraven k okamžitému nastěhování. V domě jsou pouze 4 bytové jednotky, což zajišťuje klid a soukromí.

Dešenice leží na okraji Šumavy, která nabízí nádherné přírodní scenérie, možnosti pro pěší turistiku, cykloturistiku a zimní sporty. V obci a okolí najdete základní občanskou vybavenost včetně obchodů, restaurací, škol a zdravotnických zařízení. Dobrá dopravní dostupnost do okolních měst a turistických atrakcí.

S financováním nemovitosti Vám ochotně pomůže náš finanční specialista. Nabízíme možnost konzultace a pomoc s vyřízením hypotéky za výhodných podmínek.

Pro více informací nebo domluvení prohlídky nás kontaktujte.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: